tag:blogger.com,1999:blog-7957140048791999154.post8933217231803852180..comments2023-12-29T15:11:50.484-08:00Comments on Tahdon Asiat: irtiottojaMuusa Liinpaahttp://www.blogger.com/profile/18440231969151328001noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7957140048791999154.post-35873995453703659892013-08-27T11:59:50.587-07:002013-08-27T11:59:50.587-07:00Kiitos! Pakko kokeilla :)Kiitos! Pakko kokeilla :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7957140048791999154.post-59698670574276168582013-08-26T09:41:53.763-07:002013-08-26T09:41:53.763-07:00Zucchini Bread
3 cups all-purpose flour (7,5dl - ...Zucchini Bread<br /> 3 cups all-purpose flour (7,5dl - laitan ainakin puolet täysjyvävehnää)<br /> 1 teaspoon salt<br /> 1 teaspoon baking soda<br /> 1 teaspoon baking powder<br /> 3 teaspoons ground cinnamon<br /> 3 eggs<br /> 1 cup vegetable oil (2,4dl)<br /> 2 1/4 cups white sugar (laitan vaan puolet eli noin 2,5dl)<br /> 3 teaspoons vanilla extract<br /> 2 cups grated zucchini (5dl)<br /> 1 cup chopped walnuts (en laita pähkinöitä ollenkaan)<br /><br />Directions<br /><br />Grease and flour two 8 x 4 inch pans. Preheat oven to 325 degrees F (165 degrees C).<br /><br />Sift flour, salt, baking powder, soda, and cinnamon together in a bowl.<br /><br />Beat eggs, oil, vanilla, and sugar together in a large bowl. Add sifted ingredients to the creamed mixture, and beat well. Stir in zucchini and nuts until well combined. Pour batter into prepared pans.<br /><br />Bake for 40 to 60 minutes, or until tester inserted in the center comes out clean. Cool in pan on rack for 20 minutes. Remove bread from pan, and completely cool.<br /><br />Ole hyvä :)Muusa Liinpaahttps://www.blogger.com/profile/18440231969151328001noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7957140048791999154.post-84650400561978904102013-08-26T09:37:13.851-07:002013-08-26T09:37:13.851-07:00Kiitos, pieniä askeleita eteenpäin ruoka-asiassa j...Kiitos, pieniä askeleita eteenpäin ruoka-asiassa ja muussakin. Muusa Liinpaahttps://www.blogger.com/profile/18440231969151328001noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7957140048791999154.post-87942264317611193202013-08-26T09:34:57.386-07:002013-08-26T09:34:57.386-07:00Kiitos Nina! Päätös on ihan varmasti oikea, toiste...Kiitos Nina! Päätös on ihan varmasti oikea, toisten väistämätön loukkaantuminen vaikeaa :(Muusa Liinpaahttps://www.blogger.com/profile/18440231969151328001noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7957140048791999154.post-5238149704318630212013-08-26T01:36:12.302-07:002013-08-26T01:36:12.302-07:00Hei!
Millasia kurpitsakakkuja? Hyviä ohjeita kaiva...Hei!<br />Millasia kurpitsakakkuja? Hyviä ohjeita kaivataan aina! <br />Meillä paistan kurpitsat (tuollaset pitkulaiset kesäkurpitsat) aina pannulla "pihveiksi" joita syö aikuiset + 1/3 lasta. <br /><br />SiiriAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7957140048791999154.post-39035775964348015352013-08-25T22:35:28.518-07:002013-08-25T22:35:28.518-07:00Ihanan terveellisen oloinen nuudeliateria! Ilahdui...Ihanan terveellisen oloinen nuudeliateria! Ilahduin, kyllä se siitä pikku hiljaa!<br /><br />Mukava kirjoitusosuus kirkostasi! Itsellenikin oma kirkkomme on tärkeä ja tykkään kovasti näistä uskonnollisaiheisistakin juttutuokioista.<br /><br />Iloista päivää! :)<br /><br />SuviannnaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7957140048791999154.post-39124010660864341272013-08-25T21:11:29.146-07:002013-08-25T21:11:29.146-07:00Kirjoitit kauniisti tuosta conflictista. Olen varm...Kirjoitit kauniisti tuosta conflictista. Olen varma, etta teet oikean paatoksen jattaessasi Suomi koulun, ja focusing on your new career. <br /><br />"Change is the essence of life. Be willing to surrender what you are for what you could become.”Ninahttps://www.blogger.com/profile/05543205415852238903noreply@blogger.com