maanantai 21. heinäkuuta 2014

kaapelikatkos ja vartalovoide

Eilen aamulla meillä herättiin siihen järkyttävään tilanteeseen että netti ei toiminut. Telkkari kellotti, buuttasin boksin. Telkkari kellotti edelleen, buuttasin modeemin - kahdesti. Kännykästä selviää että joku onnellinen on onnistunut katkomaan muutaman kaupungin alueelta kaapelin ja ettei kenelläkään ole aavistustakaan kauanko ongelman korjaaminen kestää. Sutjakasti L tosin viritti puhelimen kautta meille hotspotin, mutta henkisesti oltiin jo teknologiattomassa maailmassa.
Aamutelkkarin ja mun netissä luuhaamisen sijaan me rakennettiin legoilla ja lauman painellessa lopulta yläkertaan riehumaan mä ryhdyin tekemään "lotion bars" - siis sellaisia saippuapalan näköisiä vartalovoidesysteemejä.


vesihauteessa sulattelin noin desin kookosöljyä, desin mehiläisvahaa ja desin kaakaovoita

vuokina käytin ihan tavallisia silikonisia muffinsivuokia

tuoksuksi lisäsin bergamottiöljyä ja sitruunaöljyä

sulanut ja hajustettu massa kaadettiin vuokiin kovettumaan

vajaassa puolessa tunnissa vartalovoiteet näytti tältä

tunnin kohdalla uskalsin irroittaa ne muoteista

4 kommenttia:

 1. Oho, mitä aineksia! Onko teillä noita vakiona kaapissa? Ei aavistustakaan mistä lähtisin edes etsimään noita Suomessa. Piti oiken googlettaa miten kaakaovoi eroaa kookosrasvasta. Käytätkö noita saippuana vai ihon rasvaamiseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta nää toimii parhaiten käsien rasvailuun :) Ainekset löytyi ihan omasta kaapista kun keväällä tein opettajille lahjaksi huulirasvaa.

   Poista
 2. Kiitos reseptistä! :) kookosrasvaa ja kaakaovoi löytyypi ihan pienimmistäkin kookaupoista, vinksvinks. ;) isoimmista ihan taatusti! Ainut vaikea on se mehiläisvahaa, se on nettitilausjuttu Suomessa.

  VastaaPoista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.