kouluvaatteita laumalle

UPS kantaa kotiin lapsille alesta tilattuja kouluvaatteita. Jannujen vaatteet on vähän vaiheessa, ne tilaan Gapistä kun kerkeen, M:n garderobi alkaa olemaan kunnossa. Meillä keskitytyään pääasiallisesti hyvälaatuisiin trikoovaatteisiin jo ihan senkin takia että valtaosa muista vaatteista tuntuu M:n mielestä kurjilta päällä ja ne jäävät roikkumaan kaappiin käyttämättöminä. Oon siis oppinut pitäytymään muutamassa hyväksi havaitussa merkissä.

mekot - Mini Boden

farkkulegginsit - Tucker + Tate
aivan loistava vaatemerkki sensorisen integraation häiriöstä kärsiville lapsille,
harvemmin löytää pehmeämpiä, joustavampia ja mukavempia vaatteita

puuvillainen villatakki - Mini Boden


mekko ja legginsit - Tea
ihanan pehmeitä trikoovaatteita

tunika ja reisitaskuhousut - Tea

trikoolegginsit - Tea, puuvillaneuloslegginsit - Mini Boden

pojille; froteehuppari ja vuorelliset puuvillahousut - Mini Boden

pojille; trikoohuppari ja farkut - Tucker + Tate

Kommentit

 1. Hauska nähdä sitten miltä nuo vaatteet näyttää M:n päällä, erityisesti tuota keltapohjaista kukkamekkoa odotan. Teidän pojilla on ilmeisesti ainakin vielä yhteinen vaatekaappi? Ostatko pojille vaatteita koskaan kahta samanlaista kerralla, vai aina vaan yhden?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työputken takia jäänyt vastailematta, sori! Laitan kuvia kun vaatteet otetaan käyttöön :) Pojilla on tosiaan yhteinen vaatekaappi. Muutamaa vaatetta löytyy niin että on sama vaate, mutta erivärisenä, toisaalta on mulla omassakin vaatekaapissa samasta paidasta kolme eri väriä ;) Vauvana ne oli aina samoissa, mutta eri värisissä, nykyään valkkaavat itse mitä päälleen mpanevat ja vaikka mä valkkaisin, valitsisin silti kummallekin selvästi erilaiset.

   Poista
  2. Ei hätää, ehdin vasta nyt lukemaankaan tätä! Mullakin on samasta paidasta eri värejä - ja on samojakin, kun on ollu kivoja paitoja. Jotkut ei tosiaan halua pukea kaksosiaan samanlaisiksi niin mietin että ostatkohan edes kahta samanlaista koskaan.

   Poista
 2. Tosi kivan näköisiä vaatteita ja varmaan mukavia päälläkin. :)

  T:Anskuli

  VastaaPoista

Lähetä kommentti