keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

aurinko, aurinko lettuja paistaa...

Neljätoista kaistaa mottoritietä ennen aamuruuhkaa... tässä maisemassa on urbaania kauneutta


Keskiviikkona tuli hetkeksi kesä. Aamulla aurinko helli maailmaa mun kävellessä moottoritien ylitse koulutukseen sairaalan it-puolen tiloihin. Sairaalakampusta halkoo neljätoista kaistaa freewaytä. Toisella puolella on koko tietojenkäsittelyosasto, osa hallintoa ja koulutustilat. Auringon lämmittäessä kylmää aamuilmaa kelpaa kävellä – olis voinut sataa ja tuulla. 

Mun työpaikka taustalla...


Töistälähtiessä elohopea on kivunnut jo kahdenkymmenen paremmalle puolelle. Metsässä kukkii alaskanvatukka ja kostean maan tuoksu on huimaava. Martta kouhottaa ympärillä ja painelee lampeen uimaan kuumissaan. Se säikähtää sammakkoa ja yrittää ottaa kiinni kärpäsen.Freddellä on auto koeajossa.  M on mua vastassa lenkiltä, neiti kesäheinä... ne on kuulemma olleet koko päivän ulkona koulussa. Musta on ihan mahtavaa että M:n opettaja käyttää kauniin sään hyväkseen ja antaa lasten leikkiä pihalla.Posti toi mukanaan tuulahduksen Suomesta, anopin lähettämän herkkupaketin; suklaata, ruissipsejä, JA jääpalapusseja. Perjantaina me saadaan uusi jääkaappipakastin. Edellisen jääkaapin vuodettua vettä lattialle viimeiset kolme vuotta me valittiin se malli jossa ei ollut jääpalakonetta ja vedensuodatinta. Meillä kun vielä on lähipiirissä kai kolme vai neljä perhettä joissa se jääkaapin vesi-jääpalasysteemi on aiheuttanut ihan kunnon vesivahingot. Koska useimmilla on jääkaappipakastimessaan myös se jääpalakone, en oo koskaan törmännyt täällä jääpalapusseihin. 


Ens viikolla on kevätloma. 

paketti Suomesta2 kommenttia:

 1. M:llä on kaunis mekko! Olisipa täälläkin jo yhtä lämmintä. Minusta on aina kiva lukea, kun kirjoitat, että M on onnellinen tai että jotain mukavaa on tapahtumassa hänelle. Autismi-hakusanalla blogisi aikoinaan löysinkin (enkä hakusanoilla "Yhdysvaltojen ongelmakohdat" tai vastaavaa :-D) Toivotan teille kaikille iloista kevään jatkoa.

  AS-tyttö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä siellä on kohta lämmintä, ja oikea kesäkin todennäköisesti ennen meitä. M:lla on takana muutama rankka kuukausi ja tuntuu että vihdoinkin palaset alkaa taas loksahtelemaan paikoilleen.

   Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.