sunnuntai 31. tammikuuta 2016

luoteisrannallaAloitin bloggaamisen keväällä 2012, kohta neljä vuotta sitten. Näiden vuosien aikana on tapahtunut ihan valtavasti, mutta koko sen ajan olen kaivannut keinoa kertoa paikasta jossa asun. Minkälaista täällä on? Minkälainen on Yhdysvaltain luoteisrannikko – Pacific Northwest. Minkälainen on paikka, jossa koiran voi viedä niin hammaslääkäriin, sairaalaan, vaatekauppaan kuin parturiinkin? Minkälainen on paikka missä meri kohtaa lumisten tulivuorten huiput, missä pionit puskevat punaisia juurakoitaan mullasta tammikuussa ja metsä tulvii talvisin?Jokainen itsenäisyyspäivä, postaan feisbuukkiin videon Helsingistä – minun Suomestani. Tänään löysin vastaavan videon täältä, minun maailmastani, minun luonnostani, järvistä, joista ja merestä, elämästä Yhdysvaltain luoteisrannalla. Tällaista täällä on. Näissä metsissä samoilen Marttani kanssa, näiltä rannoilta poimin meritähtiä, ja näitä vuoria ihailen ajaessani töihin aamuruuhkassa. Eurooppa on meiltä kaukana ja Aasia lähellä. O:n lempiruoka on sushi, M:n dumplingit... niin, Aasia on lähellä ja keittiön laatikostossa on oma lokeronsa syömäpuikoille.


M:n lempiruokaa
2 kommenttia:

 1. Heippa! En tiedä miten olen blogiisi jokin aika sitten eksynyt ja sen suosikkeihini laittanut, nyt kun poden vatsatautia, on aikaa surffailla ja tehdä sellaista mitä aina haluaisi, muttei koskaan kerkiä. Eli nyt rupesin lukemaan ja kirjoituksesi kolahti kuin halko päähän. Heti piti kommentoida ekan postauksen jälkeen:) Jännä miten joidenkin jutut vaan tuntuu niin omilta. Nyt rupean kahlaamaan vanhempia kirjoituksiasi. Tsemppiä sinne täältä lumituiskusta!
  Vappu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukemaan! Pikaista paranemista ja kivaa jos tykkäät :)

   Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.