sunnuntai 24. tammikuuta 2016

sunnuntaina on martanpäivä

Jos lauantaina oli aika autistista, oli sunnuntaina vuorostaan Martan päivä. Pääsi Martta toki lauantainakin lenkille, mutta sunnuntaina me mentiin pitkälle lenkille ja leikkideitille ja käytiin me koirakaupassakin sen kanssa. Martta pääsi kauppaan ostamaan herkkujaan; henkitorvia ja pikkukeksejä. Me katseltiin myös tuoretta peuransarvea ja kauriin sääriluuta. Martta kävi koirakaupan puntarissa ja painoi 19 kiloa.

Sää oli keväinen ja metsässä etsin jo ensimmäisiä merkkejä tulevasta vehreydestä... Raparoosa roiskutteli kuralätäkössä.
Seuraavaksi se päästeli loput höyrynsä Topin kanssa.


 Kotona mä editoin kuvia ja meidän sylikoira on mukana...
2 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä jännää, kun kevät alkaa tulla siellä jo tammi-helmikuussa. Olen itse asunut Irlannissa, ja ensimmäinen vuosi oli "positiivinen järkytys", kun muutama viikko joulun jälkeen oli aivan keväistä - sellaista kuin Suomessa huhtikuussa! Nauttikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä me nautitaankin, ja silti kevät tuntuu ikuisuuden mittaiselta kun se oikea kesä alkaa kuitenkin vasta heinäkuulla...

      Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.