tiistai 10. kesäkuuta 2014

kevätretkellä

Lapset syö iltapalaksi banaanikakkua. Banaanit loppui kesken ja laitoin kolmanneksen kurpitsasosetta jonka kaivoin jostakin arkkupakastimen uumenista. Yhden kolmesta leivotusta kakusta vein naapurille. Mikään ei poista huolta ja surua vakavasti sairaasta aviomiehestä ja isästä, mutta ehkä hetken lohduttaa tieto siitä että me ympärilläolijat, ystävät ja naapurit pidetään heidät rukouksissa ja ajatuksissa.


M ilmoitti eilen että se tarvitsee oman raamatun... tuumasta toimeen ja tänään käytiin ostoksilla


M lukee autossa pojille Johanneksen evankeliumia

Aamu meni O:n kevätretkellä. Käytiin läheisessä puistossa ja sen farmilla katsomassa eläimiä. Sää nyt oli mitä oli muttei sentään satanut. Me ollaan tehty sama retki M:n kanssa sinä keväänä kun se siirtyi erityisopetukseen...


kaksi pientä kiliä...kanojen kotiM:n kevätretki olis ollut iltapäivällä, mutta prinsessaa ahdistaa sen verran tää tuleva kesä ja vielä enemmän edessä oleva seuraava kouluvuosi että jätettiin kevätretki väliin. Aamulla sillä oli vatsakin niin kipeä että itkua väännettiin. Osin tää on mun vika. Tilasin sen lääkkeet myöhässä ja vuorokausi ilman lääkettä teki tehtävänsä... onneksi posti oli jättänyt tänään kolmen kuukauden satsin etuovelle. Psykologille on aika perjantaina, se tulee tarpeeseen.

hyvästä vakuutuksesta on iloa... kolmen kuukauden satsi M:n lääkkeitä osoittautui ilmaiseksi

vähän ahistaa...

Huomenna ja torstaina töihin.


eilen illalla meillä surffattiin - pihalla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.