maanantai 2. kesäkuuta 2014

viikonlopun kootutut maanantaina

Perjantain jälkeen meillä on itketty ja naurettu, on kaivettu piha ylösalaisin, juhlittu supersankareita enemmän kuin onnistuneesti, grillailtu ja chillailtu ja oltiin me jopa perjantaina kahdestaan ulkona syömässä ja hoita massa parisuhdetta, sillä välin kun lapset oli kirkolla leikkimässä ja askartelemassa. Ystävien kanssa todettiin että hiustenlähtö on tavallaan aika kätevääkin... ei tarvitse istua kampaajalla ja saa silti just sellaisen tukan kuin haluaa. Edelleen elättelen toivoa ettei peruukkikauppaan tarvitsis lähteä.

Eilen napsin synttärijuhlien lomassa taas muutaman sata valokuvaa kesäkuun ekasta päivästä... tässä kuitenkin vielä toukokuun viimeiset. Maanantaiaamu alkaa totutusti koulubussia odotellessa ja K:ta patistaessa; "pue jo... puethan... pue ensin ja leiki sitten... laita housut jalkaan... laita nyt ne housut... eikun alkkarit ensin... nyt ne housut on takaperin, tuu tänne niin käännetään..." Koulua on vielä reilut kaksi viikkoa, sais jo loppua.

Aamukahvin lomassa tilaan apteekista M:n lääkkeen kotiin. Nyt kun tää uus apteekkisysteemi on viimeinkin saatu toimimaan se on, ah niin kovin kätevää... resepti menee lääkäristä suoraan apteekkiin ja apteekista lääkkeet tulee kotiovelle. Mun ainoa homma on painaa enteriä aamukahvin lomassa.pitkästä aikaa - Campari OJ

kanadalaisten kansallisherkku Poutin, lautasellinen pekonia ja paikallisia juustoja ja leikkeleitä


lauantai-iltana omassa pihassa


nuudeleita ja possua
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.