lauantai 12. lokakuuta 2013

batmanin vapaapäivä

Batman vietti aamun leikkien Robinin ja Han Solon kanssa, Kissanaisen viettäessä aikaa Prinsessa Leian seurassa piirtäen ja syöden kultakaloja. Han Solon ja Prinsessa Leian lähdettyä kotiin Batman, Robin ja Kissanainen hyppäsivät lepakkomobiiliin ja suuntasivat matkan kohti ostaria... pitihän Kissanaisen saada puukengät ja parit leggarit ja Batman ja Robin tarvitsi pari neuletta ja...

Kissanainen katsoo telkkaria kissamaiseen tapaan

Kissanainen ja Batman valkkaa tuoksukynttilöitä... päivän valinnat oli Pumpkin Hayride ja Flannel

Robin ja Batman mittailee kurpitsan soveltuvuutta vaihtoehtoiseksi kulkuneuvoksi

Onks tää jotakin Jokerin juttuja vai onko Joulupukki oikeesti jo näin lähellä?

Robin söi lounaaksi sushia, Batman ja Kissanainen irvisteli pelkälle ajatukselle

Batman sovitteli uutta naamaria tulevia koitoksia varten... Autossa se kertoi taas kaikille olevansa Batman ja Kissanainen kuittasi tilanteen kissamaisesti: "K you have already told us this, way too many times... we KNOW you're Batman!"

Oikeesti kissanainen on kyllä vaan M, joka haluaa mieluiten olla Hämähäkkimies eikä mikään tyhmä kissa. Robin ei osaa päättää onko se sittenkin Peter Pan, kummitus, Jokeri vai ehkä ihan vaan O. Ainoa mikä on varmaa, on että Batman on Batman ja ehkä ihan hetkittäin Bruce Wayne. Sekin on aika varmaa että M:lta lähtee ihan pian kaksi hammasta lisää...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.