maanantai 28. lokakuuta 2013

pikakelauksella lauantaista maanantaihin

Oltiin siis lauantaina ihan Halloweenbileissä ekaa kertaa niin että myös Batman ja O pääsi mukaan. M oli ekaa kertaa viime vuonna ja tällä kertaa se oli jo ihan konkari. O:n kanssa treenattiin kummituksia ja kaiken maailman kammotuksia jo etukäteen ja vaikka se pelkäs, se pärjäs siellä kemuissa suorastaan mallikkaasti ja liittyi jopa aarteenmetsästäjien seurueeseen vähän aikaa mietittyään... mitäpä ei lapsi tekis karkkipalkalla. Hinta piti kuitenkin maksaa. O nukkui tukevasti mun ja L:n välissä herättyään aamuöiseen luurankopainajaiseen. O nukkui meidän välissä, tukevasti ja ihan ensimmäistä kertaa. Niin paljon sitä pelotti ja niin urhea se oli ollut.

Perjantaina mä hain meidän superstaran koulusta ja poimin sen ekaa kertaa kyytiin niin kuin isot lapset, koulun nedestä lippusalolta. Se oli polleena. Tänään mun pitää kärrätä sen superstarasysteemit kouluun, kun enhän mä sitä voi koulubussiin pistää itseään isomman julisteen kanssa...

hakujonossa

oli hyvää aikaa lukea

M:n ja mun yhdessä väsäämä juliste


Sit pitäis ottaa jonkinmoinen ryhtiliike ja palata oman sorvin ääreen... miettiä sitä autismipresentaatiota vähän lisää ja sit perehtyä taas tauteihin ja niitten hoitoihin. Viikko 6 pyörähtää käyntiin.

K odottamassa koulubussia tänä aamuna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.