maanantai 19. toukokuuta 2014

hyvää huulille

Joskus alkukeväästä päätin että tänä keväänä lasten opettajat ja terapeutit saa lahjaksi omatekoista huulirasvaa. Jouluna ostin opettajille saippuoita, viime keväänä tein itse sokerikuorintaöljyä ja edellisenä jouluna leivoin kymmeniä maustekakkuja... Tällä kertaa siis huulirasvaa. Googlasin reseptejä ja säilöin niitä Pinterestiin odottamaan. Tilasin laatikollisen aineita Amazonista... mehiläisvahaa, kaakaovoita, glyserolia, pikkupurnukoita. Kookosöljyä löytyy kaapista tilaamattakin. Sitä kun tulee käytettyä Young Livingin öljyjen laimentamiseen ennen iholle hieromista. Annin suosituksesta hoidan omaa selkäkipuani Young Livingin öljyillä  - panaway ja piparminttu - hyvällä menestyksellä, ja O:n siitepölyallergiaa tuntuu helpottavan sitruunan, laventelin ja piparmintun yhdistelmä.

Viimeinen koulupäivä on vähän lapsesta riippuen kesäkuun puolivälin jommalla kummalla puolella, ja viimeisenä koulunsa päättää M kesäkuun 17. Tänään oli siis aika tehdä koesatsi... Vartissa mulla oli 11 purkkia huulirasvaa valmiina. Seuraavaan satsiin laitan muutaman pisaran enemmän piparminttuöljyä ja sitruunaöljyä, jotta maku vähän voimistuu. Muuten käyttäjäraati - koko lauma - on tyytyväinen tuotteeseen.


3 kommenttia:

 1. Aikas kiva!

  / Älskling

  VastaaPoista
 2. Mä oon sanaton. Viimeinen asia, mitä mulle tulis mieleen on TEHDÄ itse nuo lahjomiset. Sä oot mun sankari! Mä koitan etsiä aikaa mennä ostamaan ne ja mietin, et mitä mä ees ostan. Taitaa mennä skumppalinjalla taas ja Sollia sille yhdelle tarhansedälle. #mitenniinoonlaiska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpö höpö :) Suurin vaiva noissa oli saada ne kamat tilattua, tekemiseen meni oikeesti vartti lasten avustuksesta huolimatta...

   Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.