lauantai 17. toukokuuta 2014

kuulumisia

Multa on kysytty arvostanko vapaa-aikaa aka aikaani lasten kanssa enemmän nyt kun olen palannut takaisin työelämään. Tottakai arvostan. On eriasia istua lasten kanssa pihalla nauttimassa kauniista päivästä kun ihan konkreettisesti aika on rajallinen ilman sitä loputonta päivien jatkumoa. Eka työpäivä oli maaliskuun 24. tänään on toukokuun 17. Torstai oli ensimmäinen päivä kun jannut huuteli heipat olkkarin sohvalta aloitellessaan iltapäivän telkkarimaratonia L:n istuessa palavereissaan. Kukaan ei enään juossut ovelle, saati ulos kadulle mun perässä, kukaan ei itkenyt tai vaikeroinut tai roikkunut mun lahkeessa... ekaa kertaa oli helpompaa.


O koristelee pihaa lomatalon rannalta kerätyillä simpukankuorilla

kaksi käärmettä kolmesta on valmistunut lasten leikkiessä

K:n vika terapia on tulevana keskiviikkona, ja edelleen me kaikki ollaan aivan äimänä siitä valtaisasta erosta joka tossa lapsessa on lääkityksellä ja ilman lääkitystä. Me kaikki sisältää siis lapsen terapeutit, meidän läheiset ja meidät itse. Mielenkiinnolla odotan koulun näkemystä kevään vikassa palaverissa parin viikon päästä.

torstaina me käytiin M:n kanssa taas yhdessä aamiaisella

perjantaina me käytiin jannujen kanssa kahvilla Ystävien kanssa O:lla yllään poliittinen t-paita


Batmanin äiti sai batmanin avainnippuunsa

lapset söi eineksiä

mä sain mun perjantaikukat

Kuten jo edellä totesin on tästä viikosta ollut helppoa nautiskella kesäsäässä. Tänään ollaan taas palattu siihen keskimääräiseen kevätsäähän, puolipilvistä ja 20C. Kesäsäähän liittyy kiinteänä osana laastarit ja ja niille on etenkin O:lla ollut tällä viikolla käyttöä. Keskiviikkona se oli livahtanut pyöräilemään paljain varpain... arvannette mihin tää tarina johtaa... yhteen palkeenkieleen ja irronneeseen kynteen isovarpaassa. Koska allekirjoittanut oli töissä eikä epäsairaanhoitaja L tullut ajatelleeksi että sen olis voinut liimata, siis sen palkeenkielen, on jalkaa hoidettu kotihoidossa.

suolakylpy edesauttaa paranemista ja pitää infektion loitolla

yhdessä jalassa rikki mennyt rakko hankalassa paikassa, toisessa se varvas ja varpaankynsi

Tämän päivän ohjelmassa on jalkapalloa, museosynttäreitä museon sulkemisajan jälkeen, ja mulle totaaliset turhuuden markkinat... Pihasuunnitelmakin meni läpi asukasyhdistyksessä ja nyt pitäis sit kaivaa ylös etupihan nurmikko...


 
aamiaisleipä

tänne mä meen tänään laittamaan ripset... tätä asiaa on tullut leivottua ainakin parin vuoden ajan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.