tiistai 6. toukokuuta 2014

kevätpuuhissa

Apteekkisaaga jatkuu, ja se saanee vielä monta lisäosaa allekirjoittaneen saadessa tasan yhtä monta päänsärkyä tästä aiheesta. Ei ole lasten reseptit, tai edes lapset edelleenKÄÄN apteekin järjestelmässä. Vastahan ne on kahdesti sinne laitettu.

Me käytiin M:n kanssa aamulla ensi aamiaisella ja sen jälkeen rautakaupan puutarhamyymälässä. Kotona M istutti laatikkoon tomaatin ja kurkuntaimet, meloneja, porkkanaa, salaattia ja sipulia. Minä askartelin istutuslaatikon ympärille pupuaidan haulikon puuttuessa. Ei musta kyllä olis ihan aikuisten oikeesti niitä pupuja lahtaamaan vaikka haulikko oliskin. 
Iltapäivästä käväisin hammaslääkärissä ja hammaslääkäri teki tikusta asiaa valittamalla mun hampaiden kahvitahroista. Ne nyt on kai lähinnä kosmeettinen ongelma, reikiä nolla... ei raportoitavaa. Seuraava tarkastus marraskuun alkupuolella. Kotimatkalla törmäsin koulubussilta kotiin kävelevään nelikkoon...
Huomenna vielä vapaata, torstaina töihin. Neljän päivän työputki ei tässä kohdassa houkuttele ja tuottaa melkoista stressiä... kai tää tästä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.