lauantai 9. huhtikuuta 2016

ei saa heittää hiekkaa - vieläkään

ennen se oli japanilaiset turistien hommaa, siis tolkuttomuuksiin menevä valokuvaaminen...


Tuntuu että kevätlomaviikolla kaikki on jossakin, ja ne jotka ei oo, nekin tekee kaikkea tavattoman kivaa ja mielenkiintoista. Facebook täyttyy lomakuvien kavalkadista, olutlasillisista, jäätelönaamoista ja leveistä hymyistä. Kevätlomaviikko kun on täällä se ”hiihtoloma”, yhdet on Floridassa, toiset Meksikossa, kolmannet, neljännet, viidennet ja kuudennet Disneylandissä Kaliforniassa. Jotkut vielä hiihtää Utahissa tai Coloradossa, lähimatkailijat on lomataloissaan rannikolla tai vuoristossa, näissä lukuisissa pienissä lomakaupungeissa. Ne jotka ei vielä olleet tällä viikolla, ne on ensiviikolla tai seuraavalla.

Neah-Kah-Nie Mountain - nää inkkarinimet on aina yhtä makeita...
Amerikka lomailee toisin kuin Suomi. Täällä ei ole kuukauden kesälomaa, ei vaikka olis lomaa kuukauden kesälomaan. Täällä lomaillaan jouluna, ne jolla on paljon lomaa purkissa saattaa lomailla kiitospäivästä uuteen vuoteen. Täällä lomaillaan kevätlomalla ja kesällä lyhyempiä spurtteja, pitkää viikonloppua siellä ja täällä.

Tillamookin meijeriosuuskunta

juustotehtaassa

lauma ja Tilly
Huomenna me ajetaan takaisin kotiin päivettyneinä, vähän resuisina ja suolantuoksuisina, kunnes taas tullaan takaisin. Martan ensimmäinen loma oli hyvä. Kaikilla oli kivaa. Ketään ei kauheesti ahdistanut, M pysyi lestissään ja K oli vain osittain sellainen hiekkaa heittävä standardikaksvee melkein kuusivuotiaan kehossa. O tosin ilmoitti ettei se ole mikään ulkoilmaihminen, mutta se ei varsinaisesti tullut kenellekään meistä uutisena. 

Cape Meares


Meidän Martta. Meidän Martta on koira joka herättää keskustelua kaikkialla ja yleisin kysymys taitaa olla et miten mä oon onnistunut tekemään siitä tollasen. No millasen? Martta on mun sveitsiläinen kello, joka "toimii" suorastaan kyseenalaisien hyvin. Viimeinkin olen saanut itselleni koiran joka pysähtyy itse ennen kadunylitystä, odottaa avonaisen oven ulkopuolella että mä haen pyyhkeen - koska niin nyt vaan kuuluu tehdä - sen sijaan et se painelis märkänä ja hiekkaisena suoraan sisään, kun kerran on mahdollisuus.  Martan kanssa on ilo olla. Se on täydellinen lapsiperheen koira, kestäähän se ilolla ton kolmikon miekkailut, rakentaa yhdessä hiekkalinnoja, pelaa unoa ja on aina ja kaikessa mukana. Niin, eikä se edes karkaa vaikka O - se on aina O - jättää etuoven auki. Se istuu kynnykselle katsomaan maailman menoa. 


miehen aamiainen


Ai miten? No kolmannes on ehkä mun ansiota, jatkuvaa treenaamista, kaksi kolmannesta tulee siitä et se nyt vaan on niin kertakaikkisen loistava tyyppi. Useampikin on näitten päivien aikana todennut että se on "Impressive".


M pääsi kokeilemaan vähän isompaa leijaaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.