keskiviikko 19. lokakuuta 2016

ihan kohta

Me lähdetään tänään lomalle, me lähdetään tänään lomalle, me lähdetään tänään lomalle... enkä mä muista koska olisin ollut näin innoissani lähtemään. Auto on pakattu illalla ja kunhan muu jengi tosta heräilee me pakataan pikkaripirkko - aka Martta – ja lauma autoon, ja käännetään nokka kohti etelää. Täältä tullaan Oregonin rannikko ja lomatalo. Neljä päivää rantaelämää satoi tai paistoi. Tässä kohdassa lienee syytä korostaa ettei se rantaelämä siis tarkoita biksuja ja auringonottoa, vaan heinikoita, hiekkaa, suolaisia tuulia ja aaltojen pauhua. Tää on meille se mökkiloma, se kun saa kulkea virttyneissä verkkareissa meikittä, nukkua pitkään ja olla tekemättä yhtään mitään jos ei huvita. Se on hitaita aamuja, laiskoja kävelyretkiä, joutilaita iltapäiviä, ja sitä me ollaan kaikki kaivattu.


Maanantai ja tiistai meni lauman kehityskeskusteluissa, normaalia kaoottisemma työminiviikossa ja nyt ollaan tässä. Kohta lähdetään. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.