keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

kesäkuun ekana

Kesäkuun eka oli aika tavallinen maanantai, lukuunottamatta O:n viisveelääkäriä ja sähkökatkosta. Jälleen kerran aggregaatti maksoi itsensä takaisin kun taloon saatiin hetkessä palautettua valot ja jääkaappi. Hellaa ei sähkökatkon aikana saatu kytkettyä, joten meille aikuisille lähdettiin hakemaan pizzaa. Niin, nukuttiinhan me poikkeuksellisesti päiväunetkin.


7 kommenttia:

 1. Hei!
  kiitos tosi mielenkiintoisesta ja ajatuksia herättävästä blogistasi. Löysin tämän vähän aikaa sitten, enkä ole kaikkea ehtinyt vielä kahlata läpi :) Mua rupesi tämän postauksen kohdalla mietityttämään, että oletteko te nyt ihan englanninkielinen perhe - eli puhutteko keskenänne tai lapsille suomea ollenkaan? Ainakin sun kirjoitussuomi on virheetöntä!
  Mukavaa kesää, terkuin Annika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan kovasti ja tervetuloa mukaan! Me puhutaan Fredden kanssa keskenämme suomea, ja onhan meillä muutama suomenkielinen ystäväperhekin. Lapset puhuu vain englantia ja me vanhemmat myös lapsille englantia. Tähän on ollut syynä M:n ja myöhemmin myös O:n puheen kehitysviivästymä ja intensiiviset puheterapiat.

   Poista
 2. Mua jai vaivaamaan, kaden rontgenkuva? Oliko jotain sattunut ja sopivasti vuositarkastus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. O ei ollut vuoden aikana kasvanut riittävästi ja kädestä otettiin kuva josta joku spesialisti katsoo luuston ikää ja kasvurustoa ja jotakin muuta.

   Poista
 3. Hehe, mikä tuo wilder spirit week on? (Mulle ei ihan kuvasta selvinny..) Joku koulun juttuko? Kuulostaapa hauskalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koulujuttuja joo. Useimmissa kouluissa on kevään vikoilla kouluviikoilla näitä hengennostatussysteemejä. M.n koulussa on Wilder Wolf Day ja sit Spirit Week. K:n koulussa kevätkarnevaalita ja Spirit Week. Viikon aikana, jokaisena päivänä koko koulun henkilökunta ja oppilaat pukeutuu teeman mukaan.

   Poista
  2. Hauskaa! Jos jaksat kuvailla niin olis kiva nähdä asuja.

   Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.