tiistai 9. kesäkuuta 2015

päivän asut pyynnöstä

Multa pyydettiin asukuvia kommenteissa. Oletan että se tarkoitti lapsia, koska kuka oikeesti haluais nähdä kuvia musta tukkapystyssä, läpsyttimet jalassa, rikkinäisessä fliseessä ja liian lyhkäsissä shortseissa. Flisee siks että lenkillä tuli aivan armottoman kuuma ja nyt sisällä ilmastoinnissa on hillittömän kylmä. Parempi ratkaisu olis saattanut olla suihku, mutten "kiireiltäni" kerinnyt.

päivän asu
sama vanha, ehkä noin 19 vuotias reikäinen flisee - Peak Performance
aluspaita - Zara
shortsit - Nike 

Vastailin tänään paikallisen tavarataloketjun kyselyyn - kuulun niitten asiakaspaneeliin - ja myönsin kuluttavani vuodessa vaateostoksiin (lapset ja Fredde ja mä) noin $6000. Lastenvaatteet ostetaan yleensä alesta, aikuisten useimmiten taas täyteen hintaan. Kengät taas ostetaan Freddeä lukuunottamatta kaikille täydellä hinnalla. Kaikessa panostetaan laatuun. Niin sanottua kertakäyttömuotia meillä ei osteta lainkaan.

Kuvaan siis lapsia ja jos kommentin jättäjä nyt tarkoitti mua, niin voin yrittää muistaa ottaa kuvan tai kaksi seuraavan kerran kun viitsin pukeutua... se lienee huomenna, lapsilla on psykiatri ja haluan ainakin hetken esittää huoliteltua.


M:n asu
helletoppi ja shortsit - Peek
kengät - Native
potkulauta - Razor
pyöräilykypärä - Specialized

Lapsista otettuja kuvia katsottaessa tulee muistaa että nämä meidän muoti-ikonit pukeutuvat itse ja valitsevat vaatteensa itsenäisesti. Vaatekaappi on pojilla edelleen yhteinen boksereita lukuunottamatta. Mä tarjoan vaatteet, he valitsevat miten haluavat niitä yhdistellä. Tän kauden kesävaatteet on samoista tutuista paikoista. kesävaatteiden ykkösiä ovat Peek ja Mini Boden. Tällä hetkellä kaikki kengät on tilattu suoraan Nativelta.

K:n kouluasu
T-paita - Peek
shortsit - Mini Boden
kengät - Native

lauantaina ruokakaupassa
M:n mekko - Marimekko
K:n aurinkolasit ja O:n silmälasit - Ray-Ban
jannujen T-paidat ja K:n shortsit - Peek
O:n shortsit - Mini Boden

O:n vaatteet
T-paita - Peek
shortsit - Mini Boden

synttärilahjaksi saatu T-paita - Peek 

O:n kouluvaatteet
T-paita ja shortsit - Peek
2 kommenttia:

 1. Sun lapsilla on aina niin kivoja vaatteita. Mukavan lapsellisia ja kuitenkin hyvän näköisiä. Mini Bodenia olen usein ihaillut netistä mutta en ole tilannut kun koko aina mietityttää. Koko blogisi on ihana. Suosikkini! Mia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia! Kehuja on aina kivaa saada :)

   Osaisinkohan auttaa? Meidän kolmikko on kaikki saman mallisia, niitten torso on suhteessa pidempi kuin jalat ja monesti tilaan niille kokoa pienemmät housut kuin yläosan. M on hoikka 130cm. K hoikka 111cm ja O näistä tavallaan jämerin 107cm. Pojat käyttää kuitenkin samankokoisia vaatteita.

   Bodenin shortsit pojille on kokoa 5y vaikka 4y:kin vielä mahtuu. Paidat kaikki 5-6y. M:n shortsit taas on kokoa 7y ja 8y, paidat 7-8y vaikka seuraavaksi tilaisinkin ehdottomasti 9-10y. Mekot sillä on samaa kokoa paitojen kanssa.

   Poista