torstai 2. huhtikuuta 2015

aprillipäivän toista sataa parasta


aprillina maitokin on vihreetä...

ja vessasta löytyy ylläri


leivänpäälle levitetään kotitekoista auringonkukkavoita

M:n eväät


tiskikone on rikki - TAAS

aamiainen

...ja aamukahviseuralainen


K valkkaa mulle vaatteet

ja pöäivän asu... villapaita ja pellavapaitis - Eileen Fisher, pellavahousut - Bryn Walkerlounasseuralaisena oli Taideope


täällä pitäis kohta kasvaa tomaatteja, salaattia, kurkkua, vesimelonia, porkkanoita ja viereisessä tynnyrissä perunoitakoulu päättyy keskiviikkoisin kahdeltamuutkin jonottaa noukkimaan jälkikasvunsa kyytiintäällä on meidän lasten psykiatrin vastaanotto

reseptit apteekkiin
Freddeäkin pitää vähän jekuttaa aprillipäivänä

M päättää jumpata mun kanssa
silläaikaa kun mä käväisin suihkussa K oli päättänyt syödä vähän välipalaa

ja heittää sen roskiinFredde tulee kotiin...

...aprillia, syö silliä, juo kuravettä päälle...Fredden autonpesu on meidän yhteinen hetki

K ei tahdo saada syötyä


8 kommenttia:

 1. Onko siellä päin yleisesti tapana tehdä tuollaisia hauskoja käytännön jekkuja aprillina vai onko se teidän oma perinteenne? Tosi kiva idea! Minä en niin siitä perinteisestä huijauksesta ja pilkallisesta aprillin huutelusta perusta. Voipi olla, että ensi vuonna eksyy maitopurkkiin hiukan elintarvikeväriä meidänkin perheessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täällä tehdään nimenomaan näitä käytännön piloja. Koulussa opettajat oli vaihtaneet isojen ja pienten tuolit keskenään ja kääntäneet pöydät miten sattuu.... lisäksi M:n ope lupasi tarjota kaiklle päivän päätteeksi brownies/brown ees, hämmästys oli melkoinen kun jokainen sai suklaakakun sijasta ruskean een.

   Poista
  2. Nyt jäi mietityttämään, että miten M yleensä ottaa aprillipäivän? :)

   Poista
  3. Hyvä kysymys! Melkein itseasiassa kirjoitin tästä kokonaan oman postauksensa. M joka inhoaa yllätyksiä rakastaa aprillipiloja. Toisaalta aprillipäivään on helppoa valmistautua etukäteen ja asennoitua niihin tuleviin jekkuihin.

   M:n omat jekkuilut on niitten aikuisten jekkujen loputonta toistamista, ja meillä olikin ilmapalloja vessoissa koko loppupäivän. M:n toinen tapa pilailla on järjestää pila niin että se varmasti onnistuu; ”Mä otan tän sun kahvikupin tästä ja sit sä yrität ottaa sen ja sitä ei ookkaan...jooko?!” ...ja sit mä teen työtä käskettyä ja nauran kauheesti onnistuneelle pilalle.

   M olis halunnut jatkaa aprillipäivää torstaille ja perjantaille ja lauantaille... ja oli aivan hillittömän pettynyt kun me ei suostuttu pilojen jatkumiseen.


   Poista
 2. Mä tykkään tosi paljon näistä "yksi päivä kuvina" -postauksistasi. On vaan aina niin kiehtovaa kurkistaa jonkun toisen elämään :) Ja onpa kauniita maisemia siellä teilläpäin! Kaunista metsää kuten Suomessakin. Saako niitä teidän metsiä käyttää vapaasti esim. ulkoiluun (vrt. jokamiehenoikeus) vai onko se rajoitettua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aina välistä pohdin pitäiskö lopettaa, mutta tämän kommentin kaltaiset kommentit kannustavat jatkamaan sitä loputtoman valokuvameren editoimista :)

   Täällä ei ole vastaavaa jokamiehenoikeutta kuin Suomessa. Metsä kuuluu omistajalleen ja sinne menemiseen täytyy pyytää lupa. Toisaalta aluskasvillisuuskin on täällä niin paksua ettei sinne oikein ilman viidakkoveistä edes pääse.

   PNW on tunnettu kansallispuistoistaan, valellusreiteistään, ja ihan vaan kaikille tarkoitetuiosta valtavista puistoalueista. Puistoalueella tarkoitan tässä yhteistä metsää polkuineen. Meidänkin asuinalueella on ne omat metsät polkuineen ja lenkkireitteineen.

   Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.