maanantai 25. toukokuuta 2015

hömpötyksiäTäällä meidän kylillä väri on nyt violetti. Voi se ehkä olla sellainen polttava pinkkikin, mutta useimmiten se on violetti. Ei mikään pehmeän huomaamaton munakoiso, vaan ihan aito ja rohkea väri, sellainen kuin lupiinin kukka.

Sitä on kaikilla. Lapsista vanhuksiin. Osalla kokonaan, useimmilla raitoina tai dippauksena, mutta violettia sen on oltava. Fredden töissäkin violetti on päivän väri ja ainakin viidellä M:n koulun vanhemmalla on violetti raidotus tai dippaus. O:n koulukaverin äidin hiukset on kokonaan violetit.

Naamis täyttyy violeteista väripurkeista ja valokuvista kotikokeilun tuloksista. Yks tekee koolaidilla, toinen punaisella hiusvärillä valkaistuun. Kolmas on tilannut netistä violettia. Mäkin tiedän jo, että ensin pitää valkaista jotta se kirkas väri tarttuu myös kirkkaana. Kampaajan varauskirjat täyttyy värjääjistä, pitää saada violettia tukkaan. Kosmetiikkaliikkeistä saa poispestäviä pikavärejä, niitä jotka voi aina iltaisin pestä pois.

Leikkasin eilen M:n tukan. Siinä tuolilla istuessa sekin kysyi voisko se saada violetteja raitoja. Kylppäriin ilmestyy samaan aikaan O joka sanoo et sekin haluu. Tottahan toki, leikkaus ja violetit raidat. Toiselle pelkät raidat.

Väistämättä tulee mieleen Hunger Games ja se miten mahdollisimman luonnoton oli in. Aamuisin levitän omiin hiuksiini sitä samaa violettia raitoina. Pitäähän munkin olla trendikäs violetti.4 kommenttia:

 1. Okei nyt mä tiedän minne mä kuuluisin ;) Hgissä näkee paljon värejä nykyisin kans, mutta outoa silti olen ainoa tuntemani henkilö, jolla on violettia. Itse asiassa kun mietin, niin en tunne ketään muuta väripäätä vaikka muutkin värit laskettais. Mun mieli havittelis jo lisäksi muita sävyjä, hot pinkkiä ja vähän enemmän tuhkanharmaata. Oon kohta joku my little pony.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohdin mainita että O:n rinnakkaisluokan opettajalla on pinkit hiukset!

   Poista
 2. Jännä ilmiö kyllä! Mitenköhän äkkiä se menee ohi.. Liittyykö väri politiikkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tällä kyllä nyt taida olla mitään tekemistä politiikan kanssa. Kyllä tää on ihan vaan muoti-ilmiö :)

   Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.