Siirry pääsisältöön

sänky

terässänky kestää jopa meidän lasten käyttöä
Pitkä viikonloppu on tervetullut tauko ihan kaikille. Perjantaina niillä ei ollut koulua opettajain koulutuspäivän takia. O:lla olis ollut, mutta pidin sen mieluummin kotona. Maanantaina on kaatuneitten muistopäivä ja yleinen grillauspäivä. Fredde on kotona tervetullut vieras, viimeisten kuuden viikon aikana se on tehnyt 80 tuntia ylitöitä. Ne on nyt tehty ja jatkossa sille riittänee se normi 45 tuntia viikossa.

Viikko sitten meidän naapurinrouva koputti oveen. On ehkä asiallista kertoa että se naapurin rouva on ystävä samalla kuin naapuri, ja se voi kävellä meille ja koputtaa ovelle ihan koska tahansa. Mun ollessa lehtijuttua tekemässä se kävi hakemassa Fredden meiltä naapuriapuun, lopulta kadulla seisoi raapimassa päätään kaikki lähimmät naapurit ja lopulta ongelma saatiin ratkaistua. Mutta viikko takaperin se käveli meille, kolkutti oveen, joi lasin viiniä ja ilmoitti haluavansa ostaa M:n sängyn. Se oli nähnyt siitä kuvan naamiksessa ja todennut et se haluaa sen.

se naapurskan ostama sänky ei tosiaan oikein sovi M:n huoneen tyyliin

Eihän me nyt varsinaisesti oltu ajateltu ostaa M:lle uutta sänkyä, mutta tilaisuus tekee varkaan. Ainahan sille vois ostaa jonkun neidin tyyliin sopivamman, vähintään puolimodernin sängyn, sen nykyisen ollessa ennemminkin pienelle prinsessalle sopiva. Ja jos nyt sänkyä lähtee ostamaan, niin miksei samalla ostais vähän leveämmän, sellaisen jonka se sit aikanaan vois viedä mukanaan ja jakaa ekan poika- tai tyttöystävänsä kanssa.
Niinpä me löydettiin itsemme eilen siitä trendikkäimmästä huonekaluliikkeestä ostamassa tytölle sänkyä. Varttia myöhemmin sänky oli tilattu, maksettu ja me istuttiin viereisessä ravintolassa drinksuilla. Laumalle ostettiin ravintolaan kävellessä sorbetit ja ne nautiskeli omista eväistään meidän juodessa kaiken ostamisen jälkeen raikkaista panimotuotteista. Positiivista tässä on toki myös se että M nukkuu omassa sängyssään jo kolmatta viikkoa, ja mä alan vähitellen uskomaan että se ehkä pysyykin siellä - ehkä.


sorbettia ja olutta terdellä

Kommentit

 1. Puusängyt ovat terveellisempiä kuin metallisängyt, koska metalli toimii antennimaisesti ja vetää puoleensa sähkömagneettista saastetta, joka taas rasittaa nukkujan terveyttä. Suosittelen siksi kaikille ennemmin puusänkyjä.

  Tyylikkään näköinen sänky sinänsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos suosituksesta. Tyttö nyt kuitenkin nukkukoon antennissa.

   Poista
 2. Kaunis sänky! Tuli tuosta bloggauksestasi mieleen kysyä, että opetetaanko siellä sun seurakunnassa, että Raamatun mukaan olisi ihan ok harrastaa esiaviollista seksiä seurustelukumppaninsa kanssa vai kuuluuko seksi Raamatun mukaan avioliiton aikaiseen elämään? Mitä itse ajattelet asiasta?

  T: yks uskova

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän seksi kuuluu avioliittoon, mutta tänä päivänä tuo harvemmin toteutuu. Tärkeämpää kuin itsensä säästäminen avioliittoon on kai kuitenkin se että seksi on osa parisuhdetta irtosuhteiden sijaan.

   Oman seurakuntani virallinen kanta on vastaava, ja Pastor Ben kehoittaa pidättäytymään seksistä sinä avioliittoneuvonnan aikana eli sinä aikana kun päätös avioitumisesta on varsinaisesti tehty, käytännössähän tää saattaa usein olla eri asia kuin kihlautuminen.

   Mitäs sinä ajattelet tästä aiheesta?

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta ja kysymästä! Itse ajattelen, että Raamatun ohjeitten perusteella Jumala on tarkoittanut seksin avioliittoon, kun puolisot ovat jo "yhtä lihaa" ja sitoutuneet toisiinsa Jumalankin silmissä. Kuulun Vapaa kirkkoon ja se on myös meidänkin kirkkomme kanta. :)

   t: yks uskova

   Poista
 3. Meillä päin ei ole tuollaista villitystä ja hyvä niin, en nimittäin tykkää hiuksista jotka on värjätty liilaksi tai oransseiksi. Suomessahan tuo on aika yleistä, mutta täällä näkyy vähemmän.

  Sänky on hieno. Mekin ostettiin juuri tytöille metallisängyt, mutta patjat vielä puuttuu. Nyt vaan alkoi mietityttämään tuo sähkömagneettinen saaste ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit