lauantai 25. elokuuta 2012

koettelemuksia ja haaveita


On meidän M:aa tänään taas koeteltu... kaikki käytiin kyllä läpi sanallisesti aamulla ja kun ei erikseen kuvia kaipaillut en niitä sit laittanutkaan... poniratsastukseen, Ikeaan, koiranruokakauppaan ja kotiin. Mikä kaiken sitten kaatoi? No se kun me mentiin sieltä poniratsastuksesta eri reittiä sinne Ikeaan ja päätettiin vielä Ikeastakin ajaa pikkuteitä takaisin... se meidän M:n päivän kaatoi, ja lopulta uliseva ja raivoava ja suurta sielun- ja maailmantuskaa poteva lapsi kannettiin kirkuen ja potkien ja huutaen sänkyynsä. Siinä vaiheessa suurin tuska – se oli kyllä sitä tasoa suurta tuskaa että kokemattomampi olis saattanut säikähtää - tuli siitä tosiasiasta että hän joutui sänkyyn ennen poikia, mikä valtaisa vääryys! (On se, kun puhutaan nelivuotiaasta.)

No, siinä vaiheessa kun automatka alkoi kääntyä koettelemukseksi neidolle alkoivat myös meidän muiden koettelemukset ja kyllä meitä onkin koeteltu.  Olis kivaa jos – toivottavasti KUN – joskus tulis päivä kun en illalla tuntis jääneeni  jyrän-junan-rekan alle. Onneksi on viini, hyvä ystäväni viini.

Ja illalla saa taas vähäksi aikaa unohtaa olevansa kolmen lapsen äiti, haaveilla sisustuksesta ja ravintolaillallisista ja rauhallisista aamiaisista ja kirjoista ja kaikesta siitä mitä just nyt ei voi saada... viisitoista vuotta ehdittiin kuitenkin kahdestaan tehdä kaikkea kivaa ja muutaman vuoden päästä me voidaan taas sisustaa ja fine dine ja syödä rauhassa aamulla ja lukea ja kirjoittaa ja... lasten kanssa. On vaan päiviä jolloin nämä hassut vuodet tuntuvat vähän vähemmän hassuilta ja jo yksi päiväkin tuntuu pitkältä ajalta, niin pitkältä ettei edes uskalla ajatella vuosia.

Oli meillä kuitenkin kivaakin... myös tänään.

Poniratsastusta maatalouskaupan asiakastilaisuudessa... mehän ollaan melkein suurtilallisia kun meillä on kolme Kanasta. 

K ratsastaa, eikä ole ihan varma asiasta. O nautti, mutta siitä ei saatu hyvää kuvaa... 

Toimintaterapeutin unelmapuisto... epätasaisia tunneleita, erilaisia liukumäkiä, tikapuita, portaita, kiipeilyseiniä... 

Tältä näyttää tukka kun ei uskalla laskea ilman että roikkuu reunassa ;) 

Jätskiä "Ikeajassa"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.