sunnuntai 26. elokuuta 2012

projekteja sunnuntaina


Voimaannuttavan – siis oikeesti – jumalanpalveluksen jälkeen on hyvä käydä päivän projektin/projektien kimppuun... Lasten kylppärin lattia, M:n huoneen järjestely,  askartelutarvike-peli-piirustusvälinehyllykön verho ja omenapiirakka. Tätä kirjoittaessa on se eka projekti saatettu loppuun ja lasten kylpyhuoneessa on vihdoinkin uusi lattia – tuumailuun meni vaan yhdeksän kuukautta.

Lattia ennenTää naulakko on kiertänyt meidän mukana monta, monta vuotta...
se on vaihtanut väriä ja ollut milloin eteisessä, keittiössä ja nyt kylppärissä. 

Uusi lattia ja uudet matot
Poikien kerrossänky pistettiin eilen takaisin kasaan ja jannut siirrettiin taas vaihteeks samaan huoneeseen. Tämän projektin nimi on ”M omaan sänkyyn nukkumaan”. Pojat nukahti eilen suuremmitta hulinoitta ja kun nappasit tikkaat pois saatiin päikäritkin hoidettua, JA jopa K nukahti kun siellä yläsängyssä ei nyt niin hirveesti ole tekemistä ja broidi veti zetaa alasängyssä... M on innostunut suunnitelmasta. Mä nukun patjalla M:n huoneen lattialla seitsemän yötä ja sen jälkeen siirryn patjalla loftiin ja vähitellen – toivottavasti – omaan sänkyyni. Yllättäin M itse totesi, että jos hän oppii nukkumaan omassa sängyssä ei hänen ehkä tarvitse mennä sinne unitutkimuksiin. Wau!!!! Lapsi tajuaa selkeesti syyseuraussuhteen ja pystyy vielä järkeilemäänkin tän asian ja motivoimaan sillä itseään. Ehkä meillä on nyt ensimmäistä kertaa ne onnistumisen ainekset kasassa.

Putkassa taas kerrossänky ja M:n autosysteemit tikkaissa... Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.