torstai 23. elokuuta 2012

tänään kotona


Toimintaterapeutti on edelleen sairaana ja saatiin siis yllättäin hidas aamu... postiin pitäis lähteä käymään, mutta tänään mä en jaksais tehdä yhtään mitään. Kolme päivää oon jaksanut ja eilen oltiin suorastaan puolimaanisia, tänään näköjään maksan siitä sitten hintaa. Joka paikkaa särkee ja mä unelmoin siitä et pääsisin takaisin vällyjen alle... Yllättäin päivän ainoa ohjelma on O:n puheterapia iltapäivällä. Onko niin paha jos ei jaksa tehdä yhtään mitään? Ei edes leikkiä lasten kanssa? Jos vaan jotenkin selviytyy aamusta iltaan? Ehkä kolmas kahvikupillinen auttais...

Eilen illalla oli Supper Clubin date night ja vaikka olin paikalla ainoana ilman deittiä oli kyllä kiva ilta ja L:llekin sanoin et olis kannattanut tulla, olis viihtynyt... ihania naisia ja kaikilla yhtä mukavat miehet. Elleninkään kanssa ei tällä kerralla mennyt sukset ristiin ja Ellenin miehen kanssa puhuttiin pitkään politiikasta ja perheestä ja lapsista ja... Hyvässä seurassa hyvää ruokaa lämpimässä kesäillassa – hyttyset vähän haittas, mutta ei se mitään. Ens kuussa on mun vuoro ja pitäis siis ryhtyä miettimään teemaa, jotain viimeisiin kesäpäiviin tai alkavaan syksyyn sopivaa... Meidän kodit on aina sellaisia pimeisiin iltoihin sopivia, ”lämpimiä” ja kodikkaita, ei niitä ilmavia ja avaria kesäkoteja... meidän sisustus ikäänkuin ”syttyy” kynttilöistä ja syksyn tuoksusta.

Ajatuksissani yhdistän nämä kaksi... väsyneen ja tylsän aamun ja ajatuksen syysillasta kodikkaassa talossa, nappaan kameran kaapin päältä ja hetken juoksen ympäri taloa räpsäytellen erilaisia ali- ja ylivalottuneita otoksia... tässä tulos:

Ruokailutilan nurkkaus... kynttilä vähän vinossa ja sillai...

Ruokailutila keittiöstä

Ja se toinen seinä. Huomaa vaippakaaos kaapin päällä...

Keittiön sekasotku... no, on toi joskus pahemmaltakin näyttänyt. 

Olkkari keittiöstä, suoraan lasten jäljiltä.

Olkkari ulko-ovelta

M:n ja O:n eli käytännössä O:n huone... tämäkin tila siis au naturel - lasten jäljiltä. 


K:n putkasta

Putka ovelta - huomaa sänkyyn kiinnitetty jalkalamppu

Yläkerran "mediatila"

"Mediatilan" sohva

Mun yläkerran lemppari... äänieristelevystä ja Marimekon kankaasta tehty ilmoitustaulu lasten piirustuksille. 

Meidän makkarissa ON todellinen kaaos


Meidän vaatehuone, lapsilla on omansa

Päivän tunnelmaan sopiva asukuva... huomaa hiukset! 


Portaista alakertaan. Huomaa K:n pyjama lattialla, meidän vauva ja Koira ja nuutunut M. 


Kyllä meillä tanssitaankin...


K vaihtoi pyjamansa tähän eleganssiin.

Mun lemppari meidän keittiössä on ikkunalaudan purkit ja purnukat. 

Tätä ilman ei ole elämää

Sannalle ja Melinalle - tällä syntyy pullaa, leivän teen käsin. 

Nyt me laitetaan popcornia ja ruvetaan katsomaan Loraxia lasten kanssa :)
6 kommenttia:

 1. No hyvähän sun on vaivailla, kun on millä veivata:D Ihana kierros kauniissa kodissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pointti oli kyllä enneminkin se kauniissa kodissa vallitseva epämääräinen kaaos :) Kiitos kuitenkin, mekin tykätään.

   Poista
 2. Kivoja kuvia ja kiva Kitchen Aid! Meidän keittiöön sopisi oranssi tai keltainen, ehkä musta. Muuten, ihana toi Marimekon elefantti/lintu K:n huoneessa. M:n huone juuri rempattiin samoilla väreillä ja graafisen selkeästi: seinät harmaita, yksi taustaseinä juuri tuon oranssi. Huonekalut valkoisia, tehosteina oranssi ja musta. Eli olisi tuohon sopiva ;) Neiti itse osti kesällä Helsingistä väreihin sopivan Jaffa-julisteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä netissä oon kuolannut niitä Jaffa-julisteita :) Kuulostaa ihanalta huoneelta. Meilläkin vahvoja värejä... tummaa harmaata, yön sinistä, espresson ruskeeta, mustaa ja vihreän eri sävyjä - niin ja yks turkoosi kylppäri.

   Poista
  2. Nyt meillä on niitä jo kaksi, eli taitaa olla addiktio koko perheessä. Turkoosia olen myös miettinyt sinne vastaväriksi pieninä pilkkuina, ettei tule liian Halloween-mainen vaikutelma :)

   Poista
 3. Meillä sama KitchenAid, tosin oranssina <3 Mä, laiskiainen, teen sillä kyllä leivätkin.

  Ihanaa saada jokin "kuva" teidän kodista, yläkerta jäi tosin vielä pohjakarttana hahmottumatta, mut pitää siis tulla livenä kattomaan se ;) Voimia päivään toiselta sohvakäärmeeltä :-/

  Vilma

  VastaaPoista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.