torstai 28. marraskuuta 2013

hyvää kiitospäivää!

Leipä paistuu uunissa aamiaista varten, lapset viihdyttää itseään, L lukee iPadiltä päivän uutisia ja mä kirjoitan kahvikupposen kanssa. Välillä joku kolmikosta kiipeää syliin... K roikkuu mun selässä ja ilmoittaa olevansa ”spider-monkey”. Sillä on Batmanpuku päällään. Aurinko paistaa ja elämä on suorastaan ällöttävän täyttä, ihanaa ja onnellista.

Autotallissa odottaa seitsemisen kiloa lintua paistajaansa ja jääkaappi pullottaa bataatteja, yrttejä, voita, kermaa, makkarataikinaa... ruokakaapissa odottaa omenat, appelsiinit, vaahtokarkit. Iltapäivällä pelmahtaa talo täyteen väkeä, lapset odottaa jo ystäviään. Pöydän ääreen meitä istuu yhteensä kolmetoista.

Ystävä on eilen saanut lääkäriltään viiden vuoden tuomion, ottanut haasteen vastaan ja päättänyt olla hengissä marraskuun 26, 2018. Siellä vietetään tätä päivää toiosenlaisissa tunnelmissa, juhlavieraan nimi on syöpä.


Oman elämän täydellisyys ja maailman epäoikeudenmukaisuus iskee vasten kasvoja. Ystävällä on samanikäiset lapset kuin meillä, yksi lapsista erityinen.

Hyvää kiitospäivää! Päivän haaste jokaiselle lukijalle... yritä tänään nähdä kaikki ne hyvät ja täydelliset asiat omassa elämässäsi!

O haluaa lasillisen vettä... (joo, meillä on vesipiste jääkaapissa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.