sunnuntai 3. marraskuuta 2013

80E

Muistan joskus jostakin lukeneeni että suomalaisnainen ostaa keskimäärin vähän yli yhdet rintsikat vuodessa... painotan että muistan joskus lukeneeni eli tieto epäilemättä on vähintäänkin vanhentunut. Taannoin luin että uhreilurintsikat pitäis uusia 2-3kk:n välein, siis jos harrastaa liikuntaa... mun kaapissahan ne kestää vuosia.

Tunnustan olevani laiska alusvaateostaja. Ei siinä oikeastaan ole edes kyse rahasta, enemmänkin laiskuudesta ja siitä että se raha on kivaa käyttää johonkin näkyvämpään. Ostan siis keskimäärin yhdet liivit vuodessa, pitäis varmaan pyrkiä enempään ja parempaan. Kun ostan, ostan hyvät ja samalla nsit housujakin ja kotona ladon ne vanhat reikäiset roskiin.

Sen bonuksen voin itselleni suoda että sentään mittautan itsenin aina uusia ostaessani ja hyvä että mittautan... lasten myötä liivikoko kun on muuttunut 75-80B:stä sinne 80E:hen. Mä kun pelkäsin ettei mulla lasten jälkeen olis tissejä enää ollenkaan... toisin kävi. 


Ostatko itse liivejä ja/tai alusvaatteita kuinka usein?

nää tarttui mukaan eilen... oon työstänyt uusien liivien ostamista jo kuukausia

8 kommenttia:

 1. Noi on hienot! =)

  Tänä vuonna mä oon ollut ihan hurja, hahaa, ja ostanut nopeesti laskettuna 8 kpl. Kolmet ennen Cn syntymää ja viidet jälkeen. Mut aika poikkeustila tietty tänä vuonna. ;) Kahdet oon jo antanut pois kun tulivat liian leveiks. Mielenkiinnolla odotan mitä kaapista olevista viel voi käyttää kun tää projekti on ohi.. Milloin se sit on. ;D

  / Älskling

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on hyvä syy ostella liivejä :) Mulla jäi lastren myötä kaikki vanhat liivit pieniksi...

   Poista
  2. Jospa mullekkin kävis niin... Sopii toivoo. XD
   Mut odotan kyl jokatapauksessa että pääsen ostamaan niitä normilivejä, ne on kuitenkin paljon kauniimmat. ;) Vaikka löysinkn jotkut ihan ok näköiset/ norminäköiset imetyslivit.

   Poista
  3. Eipä ne imetysliivit tosiaan kovin kauniita ole, itse käytin aikanaan sellaista imetystoppia mieluummin kuin liivejä just siks etb liivit oli musta niin rumia.

   Poista
 2. Vautsi, sähän oon ihan tissimissi. Ihana setti ja kiva, että sulla on täytettäkin. Itsellä lapset taisi syödä ne vähätkin. No, onneksi on toppauksellisia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. LOL mulla on edelleen pienirintainen identiteetti ja oon muutaman kerran saanut vähän kummastuneita katseita kun aiheesta on tullut puheetta ja olen yhtynyt siihen pikkutissisten leiriin ;)

   Poista
 3. Mä ostan vuodessa noin kolmet rintsikat, yhdet värilliset, yhdet valkoiset (T-paitaversiona eli ilman pitsejä ym) ja yhdet urheilurintsikat. Koko on vaihdellut painon vaihtelun myötä, mutta nkyisin merkistä riippuen 75 C / 75 D.
  Inhoan sovittamista, joten ostan keskustan Stockalta vuoden kiintiön kerralla, kun on niitä kantiskuponkeja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa suorastaan ihanteelliselta :)

   Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.