torstai 14. marraskuuta 2013

sekalaista uupumusta

Mä oon niin uupunut että kaikkia lihaksia särkee. Mun ei oikeesti tee mieli tehdä yhtään mitään... mieluiten oisin viettänyt päiväni yöpaidassa – sängyssä – yksin ja hiljaisuudessa. Todellisuus on toisenlainen... lähetän K:n kouluun, ajan O:n omaansa. Vien Koiran eläinlääkäriin M:n kanssa ja ajan kaupan kautta kotiin. Lähetän M:n kouluun, otan K:n vastaan ja lähden K:n kanssa hakemaan O:n kotiin. Taideope tulee kahville ja hetkeksi unohdan olevani tappavan väsynyt. Väsymys hyökkää taas aaltona ylitse Taideopen lähdettyä ja nukahdan hetkeksi O:n sänkyyn. Herään puhelimeen... M:n koulun sihteeri soittaa kysyäkseen että ihan oikeestiko M on tulossa koulukyydillä kotiin, kun yleensä torstaisin mä olen hakenut... oon jo jonkin aikaa miettinyt et lukeeko M:n opettaja sähköpostejaan ja nyt tiedän että ei lue, tai jos lukee niin ei rekisteröi sisältöä... Erityisopelta tulee viesti palaveriajasta, hyväksyn. Laitan päivälliseksi lasagnen... raastan kastikkeeseen punajuurta, porkkanaa, kurpitsaa – tietenkin kurpitsaa - ja valkosipulia.


tutkimus ja verikoe

Viime viikonloppuna ostin meille uuden pyykinpesusysteemin. Entisen yhden likapyykin sijasta meillä on nyt neljä; liinavaatteet, M, pojat ja me aikuiset. Puhtaalle pyykille on sama määrä koreja ja ikuisen lajittelun ongelma on poistunut. Kaikki värit pestään samalla pesuohjelmalla, samalla kylmällä vedellä ja värisieppari hoitaa värjääntymisongelman. I-H-A-N-A-A!!!

viikko sitten

tänään

oranssi on aikuisten, violetti M:n ja vihreä poikien

puhtaat menee näihin


Eilen ajellessani sairaalaan mietin taannoista keskustelua (täällä) talvipukeutumisen puutteista meillä... on marraskuun puoliväli, aurinko paistaa ja lämpöasteita on 14C, en vaan käsitä et miks näillä pitäis olla päällä toppahaalarit, rukkaset ja päässä pipo. Mulla on päällä muodikas untuvatakki. Ei siksi että mulla on kylmä, vaan koska se nyt on muodikas... lapset kulkee fliseessä, päät paljaana. Sormikkaat pakkaan mukaan jos/kun niillä on koulussa metsäretki. Samalla tennarit vaihtuu kumisaappaisiin, goretexillä ei täällä oo mun mielestä kauheesti käyttöä, toki saa myös olla toista mieltä, ainahan mielipiteitä maailmaan mahtuu.

Mulla on vapaailta, huomenna palaan sorvin ääreen neurologian osastolle. Maanantaina alkaa syöpätauteihin tutustuminen. Kahdeksaan viikkoon en ole puhunut oikeastaan kenenkään kanssa. Koko perhe on keskittynyt selviytymiseen ja kaikilla on voimat vähissä. Tasan viikon päästä me ollaan selviydytty tästä ja siitä seuraavien viikkojen tavoite on keskittyä perheeseen, minuun ja lähestyvään jouluun...

posti toi uudet "pakkopaidat" Batmanille ja Batgirlille


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.