kun laventeli kukkii marraskuussa

...et ei mulla sit muuta sanottavaa tähän... paitsi et tää on kolmas kerta tänä vuonna, enää ei voi sanoa et tänä kesänä.

meidän talon edessä


Päivä meni mukavasti ja pitkästi talviaikaan siirtyessä. M nukkui yön mun sylissä, edellisestä kerrasta on jo aikaa... Yhtäaikaa niin iso ja pieni, vahva ja hauras - rakas pieni tyttö.

Aamulla tehtiin yhdessä pannareita. O laittoi pekonit ja makkarat pellille, M sekoitti pannaritaikinan. O rikkoi kananmunat munakokkeliin ja M käänsi mulle pannarit ja laittoi niihin suklaahippuset. K ei halunnut suklaata, se tahtoi hilloa ja paljon voita. Yhdessä ne kattoi pöydän.

Kirkossa on ihanaa tavata tuttuja ja vaihtaa kiireimmät kuulumiset, kirjastossa istuin opiskelemassa lopputenttiin koulukavereitten kanssa... mietittiin et jos "clear liquid" (kirkas neste?) on sellainen josta näkee läpi, niin onko olut kirkas neste? Entä jos se on suodattamatonta olutta?

Kotona syötiin yhdessä sunnuntaipäivällinen, tehtiin matikantehtäviä koneella ja sit mä viimeistelin mun huomisen presentaation. L oli ostanut lasten kanssa lehtipuhallushelvetinkoneen.

kirjastossaKommentit