lauantai 30. marraskuuta 2013

marraskuun viimeinen lauantai

Me istutaan iltaa tässä keittiösaarekkeen ympärillä ja shoppaillaan lasten joululahjoja... legoja, legoja, legoja, ja sit vähän junarataa – ja legoja. Hirveet tyrannivanhemmat jotka kieltäytyy ostamasta soivia ja kilkattavia muovivekottimia. Taas yks trauma jälkikasvulle.

Lapset on nukkumassa, joululaulut soi taustalla ja joulukuusta on ihanaa katsella. Niinhän siinä taas kävi että kun kaikki muutkin, niin kyl mekin sit ja nyt se tönöttää tuolla nurkassa ja on niin ihana. Tonttu liukuu köysiradalla halki olohuoneen ja adventtikalenterit on passissa aamua varten.


meidän puu

Tonttu iloittelee villalangasta tehdyllä köysiradalla
Useimmat oli huolissaan silloin kun lapset oli vuosikkaita että ne kaataa kuusen... mä olen huolissani siitä nyt kun noi on kohta neljä ja M on viisi. Tuin joulukuusen jalan kivenmurikoilla. Hyvä että tuin, ei mennyt montaa minuuttia kun niillä oli jo kilpailu kuka mahtuu kiertämään kuusen ympäri.


Lauantaiostoksilla M jäi autoon istumaan meidän muiden käydessä kaupassa. Päivällissuunnitelman innostamana mä sain ekan joululahjani jo tänään... keittiöunelma!!!! I-H-A-N-A.


jannut ihailee kala- ja äyriäistiskiä


merimakkaraa?

tää on joku simpukkalaji - pituutta 40-50cm per otus

ostereita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.