sunnuntai 10. marraskuuta 2013

vihdoinkin viikonloppu?

Sunnuntaiaamu, ekaa kertaa moneen viikkoon ei ensimmäisenä ole mielessä että pitäis... lukea-opiskella-oppia-muistaa-harjoitella.

Eilinen oli sanalla sanoen rankka.Sellainen päivä kun joutuu tahtomattaan miettimään mikä mielenhäiriö sai ihmisen hankkimaan lapsia... Hirvittävä litannia hoidettavia asioita ja ryhmästä kaksi selkeästi sitä mieltä et meidän olis pitänyt tehdä jotakin muuita tai ehkä mieluiten olla tekemättä yhtään mitään. Alkuiltapäivästä M oli jo menettänyt hermojensa lisäksi iPad oikeutensa ja K veteli kunnon itkupotkuraivareita autossa ja oli siinä raivotessaan onnistunut kynsimään myös sisarensa... me etupenkkiläiset lähinnä väännettiin volaa kovemmalle, tarjoiltiin laastareita ja huokaistiin syvään. Tänään pitäis yrittää lähestyä sitä listan toista puolikasta...


GT tuli tarpeeseen

Illalla me lopulta sanottiin yhdessä L:n kanssa ääneen se mikä ollaan tiedetty jo jonkin aikaa. Koira on sairas. Mä epäilen että sillä on joko kortisolinylituotanto-ongelma, munuaisten vajaatoiminta tai kilpirauhasen toimintahäiriö. Se laihtuu silmissä, kutisee ja sillä on aivan tolkuton nälkä, mä pelkään että se syö kohta meidät... huolimatta siitä että mä ruokin sen nykyään kolmesti päivässä. Huomenna on pyhä, tiistaina autismiklinikka, keskiviikkona terapiat... jos vaikka torstaina sais Koiran tutkittavaksi. Mulla on aavistus siitä, että meillä saattaa jouluna olla koiranpentu. Onneksi se on kuitenkin edelleen muuten oma iloinen itsensä.

ei se nyt ihan heti kai hautaan kaadu...

...kolme vastaan yksi, yksi voitti.O:lla edelleen ripuli, ja aamiaisensa se jakaa tänäänkin halukkaiden kesken. M valittaa uupumusta ja vatsaa, mutta syö kuitenkin kolme pannaria ja kaks makkaraa. K on siirtynyt vatsakivusta valuvaan nenään. Mulla ja L:llä toistaiseksi vaan lihakset kipeinä... probiootteja, valkopippuria, c-vitamiinia, d-vitamiinia ja muut mahdolliset poppakonstit on edelleen käytössä. Marraskuu. En muista koska meillä ei olis ollut marraskuussa jotakin käsittämätöntä tautia.

Lauantai-iltana talon hiljennyttyä - pojat saatu nukkumaan - L ja M pelaa monopolia, Mä teen M:n kanssa läksyjä ja mä päätän taas kerran olla myymättä niitä ebayssä.

M ja L on siirtyneet lasten Monopolista ihan oikeeseen

"mimio" on lukemaanoppimisohjelma ja valtaosa lukuläksyistä on täällä


I too, pledge allegiance...

apinanpentu syö iltapalaa

2 kommenttia:

 1. Voimia sulle (teille) lauman kanssa tuollaisina päivinä. Toivottavasti koiralla ei ole mitään suurta vikaa ja toivottavasti vaiva on jotain lääkittävissä/muuten hoidettavissa olevaa. Minkä ikäinen koira on?

  T. nimimerkistä huolimatta koiraihminen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Koira on yksitoistavuotias hyvin nuorekas vanhaherra. Sain sille lääkärin torstaiaamuksi...

   Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.