sunnuntai 24. elokuuta 2014

amerikanpaketti 2014

Amerikanpaketin kasaaminen jäi viikonloppuun, koska se edellytti matkaa Seattleen. Tarkemmin määriteltynä amerikanpaketin kasaaminen edellytti matkaa siihen ihan ensimmäiseen Starbucksiin. Tiesittekö että se ihan eka Starbucks avattiin Seattlessa, Pike Place Marketia - tori tai halli - vastapäätä vuonna 1971. Blogisti haluaa huomauttaa että se on myös blogistin syntymävuosi. Starbucks on siis ollut olemassa jo 43-vuotta.

Nähdessään turistien muodostaman jonon sen ekan kahvilan edessä L kapinoi ja kehoitti mua laittamaan bloggaamisen järjellisiin mitasuhteisiin sen sijaan että seisotan koko perhettä 30C:n helteessä jonottamassa sadan japanilaisen kanssa. En antanut periksi. En antanut periksi vaikka K ilmoitti kuolevansa janoon. Siinä me seistiin kärsimässä kuumasta nauttimassa lämpimästä kesäpäivästä keskellä turstilaumaa mun päähänpiston takia.

Jo aamulla M katsoi mua vähän vinoon kun sanoin et me lähdetään Seattleen ostamaan kahvikuppia. Se ilmoitti mulle et mä en tarvitse kahvikuppia, mulla on jo kuulemma riittävästi kahvimukeja. Olin samaa mieltä. M ei tosin ymmärtänyt yhtään sen paremmin sitä että halusin ostaa ja lähettää sen kahvimukin ihan vieraalle tyypille.

Seuraava rasti on päästä postiin saakka lähettämään paketti Suomeen "Salaperäiselle".


Pike Place Market

Beecher's:n juustotehdassiinä se on... kaksitoista vuotta mulla meni että tänne saakka vaivauduin

jonossa... jossakin kaukana häämöttää ne Starbucksin kyltit

niillä on kuuma ja jano

Est. 1971 - hyvä vuosi

viimeinkin sisällä


Starbucksin kahvipossu
Pike Placen tunnelmaa

amerikanpaketti 2014

kauppakassi Whole Foods Marketista

purkkaa lähikaupasta

5 kommenttia:

 1. Helsingin Starbucks ei ole siis ainoa, johon jonotetaan pitkälle pihalle asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei. Tännekin taidetaan jonottaa vuoden ympäri.

   Poista
 2. Heh, hauskaa :) Kiva nähdä paketin sisältö!

  VastaaPoista
 3. En kestä! Mahtavaa - arvostan suuresti sekä itse pakettia että erityisesti koko perheen (vastentahtoistakin..) suurta panosta asiaan. Olette te kyllä melkoinen perhe! Tuhannet kiitokset jo etukäteen, can't wait!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun vielä ehdittäisiin postiin :)

   Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.