tiistai 5. elokuuta 2014

lisää kouluvaatteita

Tässä sairastaessa ehtii legoilla leikkimisen, elokuvien ja päikkäreitten välimaastossa myös shoppailla netissä. Ja ollaan me leivottu mustikkapiirakkaa, syöty vohveleita, piirretty, pelattu lautapelejä ja pyykättykin. Vielä jos järkkäis autotallin hyllyt, maalais värimallit yläkerran seinään ja rakentais vielä vaikka vähän lisää niillä legoilla... jos ei olis niin kamalan väsynyt.

Olen nukkunut sunnuntaista, tänään on tiistai. Onneksi noi nykyään antaa mun nukkua ja katsoo itse sillä välin telkkaa käyttäen mua alustana. Huomenna olis ollut työpäivä, mutta ne ei halunneet mua sinne. Kotoa olen poistunut kertaalleen, sinne lastenlääkäriin - eilen.

Tilasin pojille kouluvaatteita. Alekoodeja ja Gapin rewardseja käyttäen summa kutistui $250:stä $112:sta. Olen iloinen siitä että lasten terapioita on maksettu Gapin kortilla. Kaikki vaatteet ja kuvat Gap.com


5 kommenttia:

 1. Meidan tyttö menee syksylla tarhaan joten pian on mentava tarhavaate ja -tarvike ostoksille! Paranemisia sinne, entero on inhottava, koettu on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me varmaan lopulta päästiin kuitenkin aika helpolla sen enteron kanssa. Tylsä tauti, mutta olis kai voinut olla rankempikin... Nyt tosin O on nukahtanut tonne sohvapöydän alle, eli taitanee olla seuraava vuorossa.

   Musta kouluvaatteita ja tarvikkeita on aina ollut mukavaa ostaa, pojilla alkaa vika vuosi eskaria ja sit ne siirtyy isoon kouluun.

   Poista
 2. Lähti täältäkin tilaus Gapille, kaikki oli -40%. Ihania vaatteita. Paranemisia teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gapillä on tosiaan kivoja vaatteita ja valtaosa jannujen vaatteista ostetaan sieltä. M:lle Gapin malli on keskimäärin liian lyhyt ja leveä.

   Poista
  2. Meille ostan vielä sieltä baby puolelta 4 kokoa ja kokoa 3 löytyy myös. Ne isompien puolen on vielä ihan liian isoja meidän mineille.

   Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.