perjantai 22. elokuuta 2014

illalla myöhään

Tänään olen käynyt kävelyllä vanhemman herrasmiehen kanssa vakuuttaen hänen kävelyttävän minua eikä minun häntä, vaihtanut toistakymmentä vaippaa aikuiselle ihmiselle, auttanut useamman ihmisen vessaan, pitänyt oksennusvatia oksentavalle, tullut syljetyksi, vaihtanut lukemattomia kertoja lakanoita ja yöpaitoja, pyyhkinyt takapuolia, laittanut peppurasvaa kipeään peräpukamaan, estänyt ihmistä kaatumasta, vakuuttanut yhden jäämään, saanut toisen uskomaan omiin jalkoihinsa, lohduttanut kohtunsa menettänyttä, keksinyt puuhaa eksyneille käsille, pitänyt kivuista kärsivää kädestä, ollut hetkittäin epätoivoinen, heittänyt unihiekkaa ja peitellyt toistakymmentä ihmistä unten maille.


On puoliyö, olen tullut kotiin hiljaiseen taloon jossa minua on vastassa vain Koira. Lämmittänyt perheen päivällisen tähteet ja korkannut oluen. Oma hetki yön pimeydessä. On perjantai, viikon viimeinen työpäivä. Muilla on vielä hetken torstai, mulla on jo perjantai. Tervetuloa viikonloppu.


2 kommenttia:

 1. Sä osaat tosiaan kirjoittaa kiinnostavaan ja vetävään tyyliin. Tosi elävää kuvausta elämästäsi. Hoitajan työ kuulostaa haasteelliselta ja raskaaltakin, mutta samalla antoisalta ja palkitsevalta. Mukavaa loppuviikkoa! :)

  Mymmeli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mymmeli! Mun työ on ihan parasta! :)

   Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.