keskiviikko 19. marraskuuta 2014

ei aina käy niin

M palas kouluun ja koulusta kotiin - kuumeisena. Mä vaihdoin kauan odotetun paremman ravintolaillallisen istuntoon lastenlääkärin vastaanottohuoneessa. L haki onneksi jannut kotiin omalla kotimatkallaan ja haki mulle lohdutukseksi pullon parempaa skumppaa kotikaupasta.

tänne piti tänään mennä - Preservation Kitchen, kuva FacebookTunnin odottelun jälkeen tuomio, sinusiitti – poskiontelotulehdus. Avuksi kuuri tujumpaa antibioottia, toi kun on allerginen kaikille niille peruskamoille joita ens alkuun tarjoillaan. Keskusteltiin siitäkin että sinusiitit on viimeisimmän tiedon mukaan useimmiten virusinfektioita ja lopulta päädyttiin hoitamaan antibiooteilla sen jälkeen kun yhdessä kuitenkin kallistuttiin sen bakteeri-infektion suuntaan. Yli viikon kestänyt tauti, joka vasta tässä vaiheessa lyö päälle kuumeen, ruman näköistä ja sangen pahan hajuista eritettä, ja vähintäänkin vaisu lapsi. Vuorokaudessa selvinnee oltiinko me lääkärin kanssa oikeessa vai väärässä. M on elämänsä aikana syönyt vain kourallisen antibioottikuureja - toki yksi niistä kesti muistaakseni kuutisen viikkoa, sen lonkan bakteeritulehduksen jälkeen – eli ei meillä niitä jokaiseen infektioon popsita. Sängyn vieressä höyrystyy öljyt, thieves yhdessä muutaman buusterin kanssa.lastensairaalassa tammikuussa 2013
Huomenna se on taas kotona, mä lähden töihin – toivottavasti.


matkalla M:aa vastaan koulubussille


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.