keskiviikko 12. marraskuuta 2014

aamulla

Kävelin aamupakkasessa M:n kanssa bussipysäkille. Sillä oli lapaset kädessä, paksu pipo päässä ja päällä toppatakki, jalassa UGG:it. Edessä kävelevällä tytöllä oli polvipituiset legginsit, tennarit, ohut toppatakki, paljaat sormet ja paljas pää. Rattaissa istui pieni poika yöpaidassaan. Isällä oli jalassaan flipflopit. Mä palelin niitten puolestakin ja muistin taas miksi ne telkkarissa erikseen aina muistaa kertoa että siellä on oikeesti kylmä, ja että olis hyvä pukea päälle välttääkseen hypotermiaa ja paleltumia.

Kotona keitin kupillisen kahvia, asetuin tähän koneelle jannujen leikkiessä hippaa ja törmäsin videoon.

Ei mulla tänään muuta.
Eduskunnassa tuumitaan parhaillaan kansalaisaloitetta tasa-arvoisesta avioliittolaista. Jos Suomen evankelisluterilaisen kirkon papit saisivat hoitaa tuon äänestyksen, jaa-ääniä olisi enemmän. (Papistosta lakia kannattaa 44 %, vastustajia on 41 %.) 

Kuinka on eduskunnan laita: ovatko erilaiset perheet silmissänne tasa-arvoisia?

Videolla esiintyvät papit tulevat kaikista Suomen hiippakunnista ja nostavat peukalon pystyyn jaa-äänen merkiksi. He kannattavat lainsäädäntöä, joka toteuttaa rakkautta ja oikeudenmukaisuutta. Heille kaikkien seurakuntalaistensa perheiden tasa-arvoinen kohtelu yhteiskunnssa on tärkeää.
Jos papit saisivat äänestää, jaa-ääni voittaisi. Kuinka on sinun ammattikuntasi laita? Tule mukaan peukuttamaan, olit sitten leipuri, opettaja, juristi tai rakennusinsinööri. Mukaan pääset täällä:
Peukuta sinäkin tasa-arvoista avioliittolakia #tahdon2013 #tahdon2014

2 kommenttia:

 1. http://www.ksml.fi/mielipide/mielipidekirjoitukset/uuden-avioliittolain-paradokseja/1928929

  Yllä yksi toinen näkökulma. Ei mulla muuta.

  - Yksi Jeesuksen seuraaja ja Hänen opetuksiinsa nojautuva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä toinen Jeesuksen seuraaja ja Hänen opetuksiinsa nojautuva joka näkee asiat toisin. Seksuaalinen suuntautuminen ei ole valintakysymys.

   Poista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.