perjantai 19. joulukuuta 2014

kuohuvaa ja kuplia - ihan kaikille

Olen kutsunut muslimiystäväni poikineen meille tapaninpäivänä leikkimään. Kyllä. Tässä kohdassa on oleellista että pojan äiti on muslimi. Normiarkena sillä ei ole mitään merkitystä, mutta tässä kohdassa ystävän uskonnollinen tausta on avainasemassa.

Ne tulee meille tapaninpäivän aamuna joskus kymmenen ja yhdentoista välissä. Me sovittiin et lapset saa pelata lautapelejä ja tietty leikkiä kaikilla ihanilla edellisenä päivänä saaduilla leluilla. Äiti huokaisee helpotuksesta, jos kaikki menee putkeen me voidaan olla naisten kesken ja lapset toimii ainakin kohtuullisen vähäisen valvonnan varassa.

Päätän leikkideittikutsun – ystäväni hyvin tuntien – vedoten siihen, että koska on edelleen joulu, on tarjolla myös kuohuvaa. Ystävä nyökkää iloisesti ja vastaa et kiinni veti. Sanon vielä, et jos ennen puolta päivää tuntuu liian paheelliselta siemailla kuplivaa, voi sekaan lorauttaa aina tipan appelsiinimehua. Mimosa kun on aamiaisjuoma. Ei kuulemma tartte, maistuu ilman mehuakin. 


Kippis!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.