maanantai 22. joulukuuta 2014

sehän on Fredde

Me katsottiin illalla DVD:ltä Solsidanin neloskautta, sitä jaksoa jossa Fredde yrittää hakea Ebban väärästä päiväkodista, tajuaa ettei tiedä lastensa elämästä yhtään mitään ja päättää ottaa isyysvapaata tai mitä ikinä ne nyt onkaan. Siinä vaiheessa kun Ebba meinaa pudota laiturilta Fredden keskittyessä työmeilien lukemiseen puhelimesta mä katson L:llää. Me molemmat ratketaan nauruun ja jostakin kyynelten välistä mä onnistun sanomaan armaalle puolisolleni et mähän oon aivan selvästi naimisissa Fredde Schillerin kanssa. 


Mun Fredde ei tosin oo miljonääri, mutta L:n tehdessä vähän vaan töitä samalla kun pitää huolta meidän jälkikasvusta tuppaa sattumaan kaikenlaista. K:n se on hukannut kaupassa kahdesti – väittäisin että L oli vaan nopeesti vastaamassa johonkin tärkeään meiliin kummallakin kerralla, eikä mun mielestä olis mitenkään kummallista jos L hakis lapset väärään aikaan väärästä koulusta vääränä päivänä. Kaupassa L:lle tervehtii ystävällisesti "ventovieras" nainen. nainen lähettää M:lle terveisiä ja L:llä välähtää et sehän taitaa olla M:n ope.

Aamuyöstä mut ajaa hulluuteen L:n puhelimen värinä, se kun värähtää jokainen kerta kun L saa sähköpostin, eikä niitä kertoja oo ihan vähän. Puhelimen värinää säestää se iPadin bling bling, aina kun se sama meili saapuu myös iPadille. Muistan kuinka taannoin Kummitäti T antoi Kummisetä K:lle ultimatumin, puhelin tai minä – siis makuuhuoneessa. Lopputulos tais olla että Kummisetä K nukkui muutaman yön vierashuoneessa puhelimensa kanssa.

Toisaalta se Fredde taitaa asustaa useimmissa – ei kaikissa, mutta useimmissa -  mun tuntemissa lapsiperheissä, niin Suomessa kuin täälläkin. 


hyvä isä ja puoliso - maailman paras L


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.