perjantai 12. joulukuuta 2014

joulukiireitä

Tällä viikolla tapahtumia on niin paljon että niistä vois jo itsellään kirjoittaa kymmenkunta postausta. Tänään tapahtuu lisää ja huomenna vielä enemmän. On se kuulkaa aivan loistavaa lopettaa työnteko joulun alla ja hypätä järkkäilemään koulujen joulujuttuja. Maanantaina on ekat joulujuhlat ja samalla maanantaina starttaa noitten kahden muun ”school spirit week”. Maanantaiksi pitää myös leipoa pikkuleipiä niihin ekoihin joulujuhliin ja perjantaina pitää olla pikkuleivät noitten muitten bileisiin – kotonaleivottuja tietenkin.

Maanantaina K menee kouluun jalkapallojoukkueen – Seahawks – väreissä ja M:n pitää pukeutua disneyteemaan. Tiistaina K:lla on hassujen hiusten päivä ja M:lla taas se jalkapallopäivä. Keskiviikkona vain M menee kouluun ja sen pitää pukeutua ”ugly sweater”:iin eli johonkin karmeeseen joulupaitaörvellykseen. Torstaina K:n homma on olla sateenkaari ja M:n taas juhlakamppeissa ja perjantaina K:lla on pyjamapäivä ja M:n pitää olla luokka-asteen väreissä eli vihreissä vaatteissa. Kysymys kuuluu, mistä mä niille hommaan ne jalkapallokuteet kun me ei seurata koko lajia? Myös ne hiusvärit pitää käydä ostamassa ja M:llahan on tunnetusti hyllymetreittäin vihreitä vaatteita ja rumia villapaitoja.

Onneksi oon taas hetken kotiäiti.

Niin tää kulunut viikko... Viikonloppuna väsäsin M:n kanssa presentaatiota sen kouluun. PowerPoint kun ei ihan ilman apua suju kuusveeltä. Ja olin töissä ja... maanantain ja tiistain juoksin tutusti paikasta toiseen ja keskiviikkona meni sähköt ja piti kaivaa aggregaatti autotallista. Samaisena keskiviikkona menin samaisesta syystä töihin neljä tuntia myöhässä ja ajoin sinne tiesulkujen ja ruuhkan ja vesisateen kaaoksessa yli kaksi tuntia.

presentaatio suomalaisesta itsenäisyyspäivän vietosta

piparityttö menossa Linnan Juhliin

joulukinkku suolaliemessään - valmista joulunatelkkarista tulee "Syke"tärkeimmät ensin... aggregaatti kytketty ja päälle kytketään netti, jääkaappi ja kahvinkeitinTorstaina, siis eilen oli viimeinen työpäivä ja myrsky soitti sairaalan ylimmän kerroksen ikkunoita. Viitisen kertaa meiltäkin meni sairaalassa sähköt, ainoa mistä sen huomas oli että ilmastointi lakkasi hurisemasta, muuten elämä jatkui ennallaan. Töistä me ajettiin jonossa läheiseen pubiin yhdelle ja toisellekin, parannettiin maailmaa ja lopulta lähdettiin kotiin joskus aamuyhdeltä. Kotimatka sujui iloisesti yhdessä lumiaurojen kanssa, lumiaurat tosin auras lumen sijasta myrskyroskaa ja oksia teiltä.Ohitin pimeän naapuruston toisensa jälkeen, ja M:n koulun kohdalla totesin että taitaa neito saada vapaapäivän.
siellä se on - kymppikerros parkkihallin katolta kuvattuna

yöolut


kaatunut puu matkan varrella

Mäen päällä – meillä – oli taas valot. Joulumikki vilkutti mulle tuulessa.

P.S. Marikan käsilaukkuhaaste on listoilla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti