perjantai 5. joulukuuta 2014

hyvää syntymäpäivää!

Hyvää syntymäpäivää Suomi! Pian täytät jo sata vuotta, olen ylpeä sinusta! Lapsena itsenäisyyspäivä oli kaksi kynttilää ikkunalla ja Linnan Juhlat. Itsenäisyyspäivänä leivottiin pipareita, ja katsottiin telkkarista niitä juhlia. 

Olen suomalainen, enemmän kuin suomalainen olen stadilainen. En tunne sinua Suomi, tunnen Helsingin. Helsinki on oma ja rakas. Olen kasvanut Katajanokalla, Eirassa ja Punavuoressa. Se on minun Suomeni. Moni sanoo etten tiedä mitään, en varmasti tiedäkään. Olen käynyt siellä viimeksi toukokuussa 2011, siitä on kauan.Googlaan netissä omia sukujuuriani, en luota omiin vanhempiini niin paljoa että voisin olla ihan varma tästäkään, löydän etsimäni; Carl Gustaf Mannerheim oli perhettä, famon isoisoäidin veli. Mutsi sanoi mulle aina pienenä et oon Marskin sukua... pitää käyttäytyä sen mukaan. On se totta. Seuraavan kerran pitää taas muistaa hymyillä sille – Marskille. Vähintään ylpeä pitäis varmasti olla niistä Haartmanneista, olen mä ylpeä niistäkin. Stadissa on sentään sairaala joka on nimetty mun esi-isien mukaan.


famo - meissä on paljon samaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.