joulurauha tavoitettu

Tänään sen vihdoinkin löysin, tasan viikko ennen joulua tavoitin joulurauhan. Pullat on leipomatta, osa karkeista tekemättä, kasa lahjoja pakkaamatta. Kalat pitää muistaa ostaa ja graavata ja kinkkukin paistaa ja puuroakaan ei olla syöty. Ne ehtii kyllä, ja jos ei ehdi niin joulu tulee ilmankin. Hetki sitten painoin vikaa kertaa enteriä amazonin verkkokaupassa ja tilasin ne viimeisetkin lahjat. Huomenna on vika koulupäivä, siitä alkaa loma.

joskus aika usein rauha löytyy kahvikupista

Aamulla istuin kahvilla ystävän kanssa. S on mulle ihan parasta terapiaa, toisen samanmoisen äiti. Kukapa ymmärtäisi paremmin tätä meidän hullunmyllyä. L menee illalla ulos työkavereittensa kanssa, ehkä mä keittelen sen riisipuuron noille ruuaksi. En muista koska olisin kyennyt yhtä seesteiseen tunnelmaan... ehkä otin vahingossa tupla satsin niitä mun pillereitä eilen. Ei huolta, en ottanut kyllä tää sisäisen rauhan löytyminen on ihan S:n ansiota.


O oli koulussa tehnyt jouluaapisen

Taustalla soi mun joululaululempparit, ne suomalaiset hyminät joita kukaan muu perheessä – paitsi ehkä O - ei halua kuunnella:

Lapsuutemme joulu – Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajat
Jo joutuu ilta – Joulu Ainolassa
Tervehtii jo meitä – Joulu Ainolassa
Andante Festivo – Joulu Ainolassa
Jeesuslapsi suloinen - Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajat
Jouluruno - Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajat
Muistojen joulu - Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajat
Jouluhymni - Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajat
Lullay – Rajaton
Taivaanvalkea – Rajaton
Tuo Armon Valkokyyhky – Rajaton

Kuninkaat kulkevat, katsokaa! – RajatonKommentit