Siirry pääsisältöön

elokuun ekana oli kuuma

Elokuun ekana oli ihan liian kuuma. Me palautettiin Ikeaan se kertaalleen myyty kaappi, syötiin lounasta sademetsäravintolassa, M shoppaili kenkiä ja illalla grillattiin. Aamulla lauma oli ekaa kertaa hetken yksin kotona.

Fredde opettaa M:aa soittamaan meille jos pelottaa kun me lähdettiin hakemaan se myyty kaappi kyytiin. Lauma jää ekaa kertaa IKINÄ kymmeneks minuutiks yksin kotiin. Tähän mennessä me ollaan aina oltu huutoetäisyydellä.
Nyt matkaa oli linnuntietä noin 200 metriä. 


lupasin et me ollaan takas alle vartissa
sinne meni sit meidän lämminvesi...kello on joo melkein ykstoista, mutta toi lämpötila taitaa olla yön alin 18C eikä se oikea lämpötila


eka etappi on Carnationin pikkukaupunkiin lankakauppaan


kyllä lankoja myydään muuallakin, mut tää on paras

lisää lankaavalmis!
Add captionsitä toisenlaista amerikkaa... autoliike, panttilainaamo, jobbari, panttilainaamo, pikaruokala, panttilainaamo, autoliike, jobbari, pikaruokala, panttilainaamo, jobbari, jobbari, panttilainaamo...


ei tänne oikeesti ihan näin pitkä matka ole


enää meille ei tule Ikean huonekaluja... toivottavasti koskaan"ei täs varmaan kauaa mee..."


halpaa bensaa
viidakkoravintolasta saa lounasta
M testaa kenkäehdokkaita ja hylkää ne


nelisen senttiä jää tilaa, hyvin mahtuuvaikka kukkaro on jollakin muulla, niin lapsetkin on asiakkaita

M osti itselleen kahdet kengät
Fredde sai jäsenkortin eläkeläisten kerhoon... AARP eli  
American Association of Retired Persons

uudet ballerinat

vihdoinkin totaalisen saumattomat pikkarit M:lle, ja tietysti kolme kokoa liian isot ettei vaan kiristä


tomaatinpoimija työssäänjoo, kyl meil on kaks grilliä... toinen kalalle (oikeesti)

pihatyömaa ja viini


ampiaisetkin syö näköjään kanaa

yksi kuva kertoo enemmän kuin...


omat ja naapurin


teriyaki kanaa, halloumia ja tomaatti-avokadosalsa

lauantaina saa limua - a kiss and a hug


Fredde siivoo

toiset M:n ostamat kengät


edelleen 26C


"aina vaan pitää siivota...!"
Kommentit

 1. Kivoja kuvia taas! Mut miten sä millään uskallat jättää lapsia keskenään yksin kotiin? Eiks siinä voi sattua vaikka mitä sen mukaan mitä ite oot kertonut heidän menostaan...paha ja vaarallinen tappelu, kaikenmoisia päähänpistoja jne... Mä en ois millään ite uskaltanut jättää edes samanikäisiä tavislapsiakaan keskenään kotiin saati erikoisempia, koska lapset voivat keksiä keskenään vaikka mitä vaarallista.

  T:Mutsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska just silloin sattui olemaan se täydellinen hetki. Se jolloin K makas vähän puolikuntoisena sohvalla ja ne kaikki katsoi yhdessä tabletilta telkkaria. Siksi. Ja siksi että tiesin että me ollaan poissa korkeintaan kymmenen minuuttia, ja siksi että naapurinrouva istui aamukahvilla kuistilla ja tiesi et me lähdettiin hetkeksi. Siksi. Ja siksi että tällaisessa tilanteessa voin luottaa tyttäreeni ja sen äärettömään tarpeeseen noudattaa sääntöjä. Siksi.

   Useimpina päivinä, useimpina hetkinä, useimmissa tilanteissa en voi jättää niitä keskenään. Tää ei ollut mikään uuden alku, tää oli poikkeus poikkeusten joukossa ja pisara meressä josta lauma poimi mukaansa aimoannoksen uskoa itseensä.

   Lähtisinkö kauppaan? En. Lenkille? En. Naapuriin kahville? En. Koulupäivän jälkeen, tai ennen koulua kotiin? En.

   Poista
  2. Ok...kiitti, kun kerroit, että kyseessä oli pikku hetki ja erikoistapaus. Aloin jo oikeesti huolestua, että jos alat käymään kappareissuilla yms ja lauma rupeaa jäämään usein keskenään kotiin, alkaa tulla ruumiita... tai no, ainakin riski pahoihin haavereihin kasvaa hirmuisesti. Sitä tulee näköjään eläydyttyä aika paljon teidän perheen asioihin, kun blogin kautta tulette aika tutuiksi. Vähän aattelinkin toisaalta, että ehkäpä kyseessä oli ihan pikku pikku hetki ja ei sentään uusi alkava trendi. :)

   T:Mutsi

   Poista
  3. No, kyllä tosiaan alkais joo tulla ruumiita ;) Mä oon aivan otettu huolenpidosta :)

   Poista
 2. Hei mikä tämä kaappijuttu siis oli? Mitä sen kanssa kävi, mulla on mennyt jotenkin ohi - muistan lukeneeni kun kokositte sitä, mutta mitäs sitten..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkän harkinnan jälkeen me ajettiin Ikeaan ostamaan se lasiovonen Billy. Ajatuksena oli et se olis mun työpöydän jatkeena ja siellä olis lasten koulupaperit ja kaikkee sekalaista askartelutarvikkeista postimerkkeihin. Kun se sit saatiin taisteltua kasaan ja laitettua paikoilleen se näytti siinä ihan hirveeltä. Ovien välissä oli säätämisenkin jälkeen edelleen sentin rako ja kaappi kaatui jos oven avas, ja vaikka se kiinnitettiin - lue pultattiin - seinään se oli edelleen melkoinen vempula.

   Päätettiin siis palauttaa koko systeemi, mut hetken mielijohteesta mä laitoin siitä kuvat meidän asukasyhdistyksen sivuille, ihan vaan jos joku olis Billyn tarpeessa ja haluis ostaa sen. Ostaja löytyikin ja kaappi vaihtoi omistajaa, kunnes uusi omistaja totes saman kuin me... eihän se pysy kunnolla pystyssä edes sillä seinäkiinnikkeellä.

   Niinpä kaappi haettiin vielä kertaalleen meidän kyytiin ja palautettiin Ikeaan. Samalla me tehtiin perheen sisäinen lupaus, että tästä lähtien Ikeasta ostetaan vaan kodintekstiilejä, rieskaa ja irtokarkkeja. Huonekalut hankittakoon muualta.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit