Siirry pääsisältöön

palaako?

Joshua Lewis - Komo News


Aina silloin tällöin täällä törmää keskusteluun kannabiksesta. Yleensä silloin puhutaan lukioajoista tai yliopistovuosien hurjista juhlista, ja jokainen kerta kun sanon etten ole koskaan polttanut ruohoa on vastaus aina sama; ”Oikeesti?!!!” – Joo, oikeesti. Meilläpäin kun juotiin pussikaljaa ja suovettä. Rivien välistä ymmärrän menettäneeni tärkeän kokemuksen ja riitin. Kasvoin porttiteorian aikana ja terveystiedon opettajan ja koulussa vierailleen poliisin pelottelemana uskon salaa edelleen että ensin ruohoa ja sit kovempaa kamaa. Uskon salaa, koska järki sanoo ettei se kai nyt ihan niin mene, ainakaan aina. Kokeilisinko jos joku tarjoais? Taidan olla niin hyvin peloteltu nössö että jättäisin väliin.

Joshua Lewis - Komo News


Kun amerikkalaisessa elokuvassa tai telkkarisarjassa pössytellään juhlissa nurkantakana, se on todellisuutta, paitsi ettei enää tartte pössytellä salaa, eikä nurkan takana. Paitsi jos on alaikäinen. Kannabiksen myynti ja kasvatus laillistettiin meidän osavaltiossa joulukuussa 2012. Vuonna 2014 avattiin kannabiskaupat ja nyt elokuussa 2015 meidän kodista 20km:n säteellä on yli sata liikettä jotka myy joko lääkemarihuanaa tai ihan vaan hupiruohoa. Silloin kun ekat kaupat avattiin loppui niistä ruoho päivässä, nykyään kysyntä ja tarjonta kohtaavat kai paremmin kun en oo aiheesta nähnyt uutisia. Edelleenkään en tunne yhtään ketään joka pössyttelis päivittäin, tai edes viikoittain, enkä oikeastaan edes ketään joka olis polttanut tai leiponutsuklaakakkua yliopistoaikojen jälkeen. En vaikka vois ja sais.

Joshua Lewis - Komo News



Kerran vuodessa järkätään hamppufestarit. Järkättiin ne ennen kannabiksen laillistamistakin ja poliisi katsoi parhaaksi katsoa toiseen suuntaan. Eihän siitä pienten määrien halussapidosta tai käyttämisestä ennekään saanut muuta kuin läpsäisyn sormille. Hamppufestarit on iso tapahtuma. En tosin ole itse koskaan osallistunut. Ohessa muutama kuva tän vuoden festareilta. Kaikki kuvat on Komo News:n sivuilta.

Joshua Lewis - Komo News

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit