tiistai 4. elokuuta 2015

huomenna leikataan


Me ollaan oltu kotona ihan koko päivä. Yöllä tarkistin hengittääkö se vielä – K – niin paikallaan se makas selällään siinä patjalla meidän vieressä lattialla. Hengitti se. Se nukkui pitkään ja ilmestyi alas vasta ennen yhydeksää, näin heti siitä tavasta jolla se tuli alas portaita, että kuume oli poissa ja mies oli tervehtynyt. Tais kuitenkin olla se testipäivän stressi joka nosti sille kuumeen. Aamiaiseksi se söi kaksi sandwhichiä, nälkäkin sillä oli.

Aamiasta syödessään se ilmoitti olevansa valmis huomiseen leikkaukseen. Eilen sen ollessa testeissä mä juttelin lastensairaalan anestesiahoitajan kanssa. Se lupas hankkia meille paikalle sen ”Child Life Specialistin” – henkilön joka on tukena erityislasten leikkauksissa. Sen tehtävä on huolehtia et K:lla on kaikki hyvin ja että se saa vähän ekstraa hellää huolenpitoa. Ennen leikkuriin menoa huomenna me tavataan kirurgin lisäksi leikkauksessa läsnä oleva anestesialääkäri. Täällä leikkurissa on aina anestesiahoitajan lisäksi anestesiologi. Lapset nukutetaan maskilla ja jokainen saa valita haluamansa tuoksun. Vaihtarit oli purkka, mansikka, appelsiini ja rootbeer. K halua mansikkaa.


Meidän piti mennä aamulla elokuviin, mutta eilisiltaisen kuumeen takia ostin saman elokuvan netistä ja istuttiin yhdessä yläkerrassa katsomassa leffaa. Iltapäivällä me etsittiin legolaatikosta kaikki legoukot, kasattiin ne ja kerättiin ne luokkakuvaan. Kuvassa oli 117 tyyppiä. Myöhemmin löytyi vielä kolme lisää.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.