maanantai 3. helmikuuta 2014

henkinen ihottuma

Sekalaisia tylsyyksiä remontin keskeltä... maalaussotku aiheuttaa ihottumaa - ainakin henkisesti - ja päänsärkyä tulee näistä koemaaliläiskistä... pöydissä, tuoleissa, seinissä... Maalia on kaikkialla, myös allekirjoittaneen iholla - ihan kirjaimellisestikin. Keskeneräisyyden sietäminen on yhtä haastavaa meille molemmille. Saa nähdä koska into ja rahat loppuu, tai rahat loppui jo mutta luottoa riittää toistaiseksi. Tänään tilasin kolme uutta kelloa seinille ja postissa on jo tulossa kaksi uutta taulua. Alakerran vessa odottaa edelleen maalaajaansa ja yläketa on vielä ideointitasolla. Hempeää lilaa? Räiskyvää keltaista? Maalataanko myös makkarin huonekalut? Entä lastenhuoneet?

Tätä taloa ei oikeastaan koskaan ole sisustettu. Tänne vaan muutettiin alle kahden viikon ikäisten kaksosten kanssa ja sen jälkeen ollaan lähinnä keskitytty suurempien vaurioitten välttämiseen ja hengissä pysymiseen. Kai meillä on siis menossa joku henkiinheräämisriitti... vihdoinkin saa vähän laittaa paikkoja.

ei kun uudestaan...

tän kuvan kehystämiseen meni jokunen vuosi... lopulta se kehys kaivettiin ihan omista varastoista


tässä vaiheessa se näyttää harmaalta

vaikka se oikeesti oli vaan parempi versio edellisestä


kevyempi sivupöytä löytyi Ikeasta


ruokailutila työn allaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.