maanantai 3. helmikuuta 2014

I'm a twin

Kokosin kuvia K:n superstara viikkoa varten... Samoista kuvista postasin Valeäidin Valekuvan "Yhdessä". Täytin sitä superstara kaavaketta... siinä kysyttiin kaikenlaista - tavallista, lempiruoka, lempileikki, perheenjäsenet, lemmikit, lempikirja jne. Viimeisenä siinä paprussa oli: "I'm special because..." - ja taas allekirjoittanut kirjoittaa vastauksen kaavakkeeseen tippa linssissä, se on niin itsestäänselvää, se on niin huikeeta, se on omalla tavallaan niin ainutlaatuista...


Me ei, ihan tietoisesti, olla koskaan niin kauheesti korostettu tätä asiaa jannuille, jo ihan siksi että me halutaan että ne on ihan omia yksilöitään, itsenäisiä ja itsellisiä. En edes tiennyt osaako ne vastata siihen kysymykseen ja kysyin kokeeksi O:lta; "O, who is your twin?" - Hmmmmm... K? But I don't want him anymore... "Well, you are kinda stuck with him anyways dude."

yhdessä, aina... alusta asti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.