torstai 13. helmikuuta 2014

uimasillaan

Ei mun arvista pitänyt, vaan ihan arkisista löpistä... Eilisistä koulun Ystävänpäiväbileistä ja M:n opettajasta ja opettajaan liittyen kai eniten siitä hiljalleen kasvavasta vanhempien purnauksesta. Mulle riittää että M oppii ja viihtyy ja on tyytyväinen. Myönnän että kommunikaatiossa on toivomisen varaa,. Myönnän että olin aika hämmästynyt kun sähköpostiin tupsahti eilen aamuna tämä (samana päivänä kun ”hiihtoloma” alkoi).

"Dear families,

February is a busy month for us! Most of the school celebrated the 100th day of school on February 11th. Because of the days that we missed during of our special conference schedules, I decided to move our 100th day to after Mid-winter break (February 18th) so that it wouldn’t be overshadowed by Valentine’s Day.
As a fun homework assignment, your child is being asked to create a 100th day project. The project must be made with 100 objects. Your child can use 100 of the same object, 2 sets of 50, 4 sets of 25, 5 sets of 20, etc. as long as the project contains exactly 100 objects. For example, your child could create a mosaic of their name using 100 beads. Consider using small things like beads, stickers, buttons, pebbles, coins, paperclips, candies, straws, sticks, cereal, etc. It is easiest to manage if they are glued to a piece of paper or other stationary object. We will be counting the items on each project in class, if they are organized in groups easy to count (such as counting by 2s, 5s or 10s)! If the project is not done in groups, such as a picture or mosaic, they will most likely NOT be counted by the whole class, just talked about. If this is important to your child, please take this into consideration when planning.

The project is due on Tuesday, February 18th. The students will be presenting them over the days that follow.

Remember to have fun and be creative! Thanks for your help!"…mun on helppoa ymmärtää että oli aika monta äitiä jotka ei olleet kovin innoissaan, aika monilla oli kuitenkin muita lomasuunnitelmia, ja munkin mielestä tän ikäisille – ja muutenkin – on tarpeetonta määrätä läksyjä lomalle, olkoot ihan kuinka hauskoja ja leikkisiä tahansa. Loman täytyy olla lomaa.
Me suoritettiin - joo, kyllä luit oikein... SUORITETTIIN - lomaläksyt jo eilen pois jaloista ja keskityttiin tänään leikkideittiin M:n koulubestiksen kanssa, ja uimiseen ja ulkonasyömiseen... Huominen menee kuitenkin vähintäänkin semitylsästi mun ollessa sairaalassa vapaaehtoisena. 

tässä olis nyt sata "purkkapalloa" liimattuna paperille...

Oon ylpeä kolmikostani ja siitä miten hyvin meillä meni uimassa ihan nelistään. Oon vähintään yhtä innoissani kuin rinsessa itse siitä että se dumppas sen kellukepötkön ekan viiden minuutin jälkeen ja ryhtyi uimaan. Ihan yhtälailla olen ylkpeä K:sta joka viimeinkin oppi luottamaan kellukkeisiin ja niitten kanssa polskuttelemaan isojen seassa. Olen haljeta ylpeydestä myös siinä kohdassa että O tuli mukaan altaaseen ja uiskenteli mun kanssa. Olen ylpeä siitä, kun tiedän miten se pelkää ja muisti tänäänkin useampaan kertaan sanoa et pitää olla varovainen ettei huku. Viimeisenä kissa nostaa omaa häntäänsä ja on ylpeä siitä että lähti tän kolmikon kanssa uimaan ja luotti paitsi omaan kykyynsä pitää ne hengissä, myös niitten omaan haluun olla hukkumatta.

Meillä oli tänään kiva päivä.

loma-aamujen kuuluu alkaa näin

uimaan, uimaan, uimaan...


kaikki kolme ekaa kertaa "uimahallissa"

matka pukuhuoneeseen oli vähintäänkin jännittävä

uikkarit jalkaan


tunnin uimisen jälkeen maistui smoothie Klubin aulassa... tajusin et "kaikki" tosiaan käy just täällä kun ohi käveli tuttava jos toinenkin...

ja sit me haettiin L mukaan ja mentiin syömään
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.