sunnuntai 5. lokakuuta 2014

onnellisia onnettomuuksia

Näppis on huono. K ei toimi kuin tuurilla ja v tulee aina kahdesti. Kirjoittaminen kestää tolkuttoman kauan.

Puolessatoista vuorokaudessa O on lyönyt vasemman silmäkulmansa ja oikean poskensa. K on kerännyt tasaisesti mustelmia kaikkialle ja M:lta on katkennut ala etuhammas. L poltti jalkansa mun pudottaessa uunista tulleen uunivuoan lattialle. Lähin sairaala on onneks ihan vieressä. On vain ajan kysymys koska sille tulee tarvetta.

vasenmmasta alareunasta puuttuu ihan kunnon palanen,
 jonka sankaritar onnistui nielaisemaan ja huulikin on halkiTäällä olis voinut olla sumuista. Merituuli olis voinut puhaltaa hyytävästi pohjoisesta ja olis voinut sataa. Sen sijaan meillä on täys kesä lokakuussa. Aurinko paistaa ja elohopea kiipeää kolmeenkymppiin leudon tuulen heilutellessa heiniä rannalla. Vesi on poieusellisen lämmintä, ja vaikkei täällä nyt koskaan varsinaisia uimakelejä ole, niin tällä kertaa vedessä on  kuitenkin ilo kahlailla.

Me ollaan kastuttu merivedessä, kiipeilty puihin, kävelty, pyöräilty, syöty taskurapua. Me ollaan syöty liikaa karkkia, pelattu pelihallissa, ajettu törmäilyautoilla, pyöritty karusellissa, istuttu lounaalla panimon terassilla. Me ollaan oltu pimeällä rannalla ihailemassa kuutamoa lämpimässä illassa ja nähty paperilyhtyjen lentävän korkealle. Meillä on ollut ihanaa.

kolmikko

M ajaa moottoripyöräsimulaattorilla
meillä kaikilla on hupimme, tämä on Koiran

11 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta. Kuulostaa lomalta. Nauttikaa!

  VastaaPoista
 2. Peeäs, tuhannet kiitokset paketista, olin niin pähkinöinä kun sen sain, että unohdin kiittää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan ja kivaa et tykkäsit!

   Poista
 3. Apua tuota koiran huvia :D Näyttää aika rajulta ja kivuliaalta mutta minkäs teet jos toinen tykkää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huvinsa kullakin ja näyttää kuvvissa rajummalta kuin todellisuus.

   Poista
 4. Siis mitä tuo koira noissa kuvissa tekee? Haluaa, että se nakataan aaltoihin vai hyppiikö itse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kisu, se haluaa uimaan mutta kahdeksaniloisen on vaikeeta ylittää noita aaltoja joten heitän sen aallon ylitse. Sit se ui takaisin ja haluaa taas et heitän sen uudestaan...

   Poista
 5. Kuva, jossa on pimeä taivas ja lapset polulla, on täynnä enkeleitä. Aivan ihania! Niitä kutsutaan suomeksi enkelipalloiksi, englanniksi orbs. Jos et ole ennen kuullut, niin kannattaa tutustua. Lisää kuvia ja tietoa orbeista löytyy esim. täältä: https://www.facebook.com/Angels.DianaCooper?fref=ts ja Diana Cooperin lukuisista kirjoista esim. Enlightenment Through Orbs ja A New Light of Angels.

  VastaaPoista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.