maanantai 8. syyskuuta 2014

maanantaina

Maanantai meni taistellessa Don Quijoten lailla järjestelmää vastaan. Aika näyttää oliko ne tuulimyllyjä vai kantaako tää taistelu mua johonkin. Ainakin sain vastuksen siltä Isolta Pomolta. Se lupas selvittää asiaa ja palata parin päivän kuluessa. Pikku Pomo sen sijaan ei antanut mulle lupaamaansa päivitystä K:n koulutilanteesta. Saattaa olla käärmeissään koska hyppäsin kolmen pykälän ylitse ja menin suoraan niin korkeelle kuin pääsin. Seuraava aste olis ollut osavaltiotason hallinto. Iltapäivällä latasin vielä uuden liudan kuteja pyssyyn ja ilmoitin ettei K pääsee ainakaan tällä viikolla kouluun, jos on iltapäiväryhmässä. K kun ei ihan aikuisten oikeesti voi aloittaa kouluaan niin etten mä ole sitä vastassa kun se hyppää ulos bussista. Jos se aloittaa sellaisen päivänä kun mä olen töissä ei ole takeita mitä meillä tapahtuu jannujen viihtyessä keskenään, L:n palaveeratessa yläkerrassa. Tavoite on että K käy koulua myös mun työpäivinä – iltapäiväryhmässä – lankeaa jonnekin syys-lokakuun vaihteeseen, aikaisintaan.

Selkeästi se jännittää kouluaan kun sitä ei pitele aisoissa mikään lääke sen enempää kuin rutiinit. Meno on täysin tolkutonta ja vaikka kuinka yritän muistuttaa itseäni tilanteen sekavuudesta ja kaoottisuudesta nelivuotiaan silmin, joudun laskemaan sataan. Lasken sataan satoja kertoja päivässä, ja silti koivuniemenherra tuntuu vähintään kerran päivässä aivan loistavalta vaihtarilta. Jätkä muistuttaa enmmän irvailevaa superpalloa kuin pientä poikaa. Se pomppii, hyppii, juoksee, kiljuu, huutaa, kikattaa, käkättää ja puree. Onneksi ne voi edelleen heittää pihalle riehumaan.O taas rakastaa uutta opeaan, jota K kutsuu Hampurilaiseksi. O:n opella on saksalaisperäinen sukunimi, joka eittämättä taipuu helposti nelivuotiaan suussa edellämainittuun muotoon. O korjaa veljeään kärsivällisesti, ja nukahtaa koulun jälkeen autoon. Jokainen päivä olen kysynyt siltä mikä oli koulupäivässä parasta. Tänään se oli köksäntunti. Kurjinta oli istua paikoillaan.


O:n lounas
Kävin ostamassa itselleni sellaisen BB voiteen ja samalla laumalle kauden tuotteen – täitä ehkäisevän rosmariinishampoon. M:lle lisäsin ostoskoriin saman sarjan hoitoaineen ja antistaattisuihkeen. Ole kiltti äläkä tule meille tänäkään kouluvuotena päätäi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.