lauantai 7. maaliskuuta 2015

omenakone

Hiljaisuuden syynä uudet lelut, uusi teknologia ja täysin käpy käyttäjä. Mun viimeinen oikea kosketus näihin omenakoneisiin on ollut pöttömäkki joskus 90-luvun alkupuolella. Sen jälkeen mun aivot on ohjelmoitu uudestaan ikkunamoodiin ja nyt mä yritän raivokkaasti ahtaa niitä omenaan. En osaa. Fredde hokee taustalla et viedään se takas jos et kerran haluu sitä... no haluun, haluun, mutta mun aivot ei ymmärrä mistä tehdään mitä ja miten. Viimeiset kaksi tuntia oon yrittänyt saada vesileimaa valokuviin, enkä edelleenkään oo ihan varma sainko vai enkö. tai siis sain, mutta mihin ne kuvat meni, ne joissa nyt on se vesileima.

Koittakaa kestää, kyllä tää tästä.


tässä mitään vesileimaa oo...kele

Tuntia myöhemmin... taidan viedä tän peen takaisin kauppaan ja hakea omenan tilalle takaisin sen ikkunan. Pitäkää tunkkinne. 
1 kommentti:

  1. Hih :) Sori, että naurattaa tää teksti. Mua ärsyttää suunnattomasti vaikka mun ikkunakone vaan vaihdetaan uuteen. Kaikki tarvittava ei löydy "oikeasta" paikasta ja muuta pientä. Voin siis kuvitella ärsytyksen määrän jos koko käyttis vaihtuu... Mä en jaksais perehtyä uuteen.

    VastaaPoista

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.