Tarvitset:
- 1 omenan kartkeaksi raastettuna
- 3 kananmunaa
- 4dl valitsemaasi maitoa (itse käytän mantelimaitoa)
- 1/4dl ruokaöljyä
- 1/4dl vaahterasiirappia tai fariinisokeria
- 2tl vaniljaa
- 2 1/2dl täysjyvävehnäjauhoja
- 2 1/2dl valkaisemattomia vehnäjauhoja
- 4tl leivinjauhetta
- 1rkl kanelia
- 2tl inkivääriä
Riko kananmunien rakenne ja sekoita joukjkoon maito ja ruokaöljy. Sekoita joukkoon siirappi tai sokeri ja vanilja.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munamaitoon. Viimeiseksi lisää omenaraaste. Jos taikina tuntuu liian paksulta, sen kuuluu olla sellaista tosi paksua lettutaikinaa, lorauta sekaan loraus maitoa.
Paista pannarit paistinpannulla keskilämmöllä. Käännä kun pannari kuplii pinnalta. Tarjoile vaahterasiirapin kanssa.
- 1 omenan kartkeaksi raastettuna
- 3 kananmunaa
- 4dl valitsemaasi maitoa (itse käytän mantelimaitoa)
- 1/4dl ruokaöljyä
- 1/4dl vaahterasiirappia tai fariinisokeria
- 2tl vaniljaa
- 2 1/2dl täysjyvävehnäjauhoja
- 2 1/2dl valkaisemattomia vehnäjauhoja
- 4tl leivinjauhetta
- 1rkl kanelia
- 2tl inkivääriä
Riko kananmunien rakenne ja sekoita joukjkoon maito ja ruokaöljy. Sekoita joukkoon siirappi tai sokeri ja vanilja.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munamaitoon. Viimeiseksi lisää omenaraaste. Jos taikina tuntuu liian paksulta, sen kuuluu olla sellaista tosi paksua lettutaikinaa, lorauta sekaan loraus maitoa.
Paista pannarit paistinpannulla keskilämmöllä. Käännä kun pannari kuplii pinnalta. Tarjoile vaahterasiirapin kanssa.
Kommentit
Lähetä kommentti