maanantai 5. tammikuuta 2015

myssy ja kengät

Meillä sateli tänään ananassade. Ananassade - Pinapple Express - on Hawaiilta tullut ilmavirtaus, joka tuo mukanaan lämpimän sateen... kaatosade ja 15C lämmintä. Peittoaa kokonaisvaltaisesta kosteudestaan huolimatta sen nollan ja auringonpaisteen, anytime.

ananassade

K:ta odotellessa neuloin autossa

kotona tutustuin Koiran kanssa MS Sharepointin saloihin

sit me haettiin jannujen kanssa M koulusta ja vietiin se kiipeilemään

Postilaatikossa odotti tänään kaksi iloista ylläriä, toinen mulle ja toinen O:lle. O sai uudet kengät, mä sain myssyfarmin myssyn. Hymy nosi huulille kun lueskelin O:n Nativen kenkien lappusia, niitä valmistettaessa kun ei oo vanhingoitettu yhtään kissaa tai koiraa tai rottaa tai hiirtä, eikä myöskään yksisarvisia, lumimiehiä, pegasoksia tai strutseja. Hyvät kengät siis, ja täydelliset "talvipopot" meidän ilmastoon.

Myssyfarmin emännälle ja isännälle kiitos, samoin kuin vielä kertaalleen Valeäidillekin! Myssy on ihana, siis I-H-A-N-A! pehmeä ja mukava ja kaunis ja täydellinen! Just niin mahtava kuin ajattelinkin sen olevan. Niin, ja kukaan ei oo luvannut mulle yhtään mitään myssyn kehumisesta, kehun ihan vaan omaksi ilokseni.

paketti sopi hyvin mun esteettiseen silmään
eka testaaja luotti nudetestaukseen


uudet kengät pienelle miehelle


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeillaan miten tää kommentointi sujuu näin... Kerro mitä mietit. Jos et halua rekisteröityä, olet tervetullut laittamaan mulle sähköpostia tahdonasiat@gmail.com, tai kommentoimaan Facebookin kautta.